5 citytrips om te doen als koppel

Heb je wat goed te maken? Punten scoren voor een feestje dat er aankomt of wil je misschien gewoon zelf wat cultuur opsnuiven? Een citytrip met je vriendin/vrouw/bijslaapje is dan altijd een goed plan. Uiteraard sleep je haar niet mee naar Riga, ook al is er daar een boel Werelderfgoed te bekijken en nog minder naar Boedapest, maar naar dan wel? En o ja, we laten Parijs, even buiten beschouwing! 

Whatmatters lijst je in elk geval 5 locaties op, waarvan je in elk geval met een heleboel punten terugkomt.

Rotterdam

Lekker goedkoop en dicht bij huis en nee, je gaat niet naar Feyenoord kijken. Rotterdam onderging de laatste jaren een metamorfose en hoeft niet meer voor Amsterdam onder te doen, of toch niet veel. Spring zeker de markthal waar we eerder over schreven binnen en laat je vriendin maar shoppen, jij sprokkelt de punten.
thumb_1180x440_5_1
 

Barcelona

Een evergreen, maar wat is daar mis mee? Struin over de Ramblas, geniet van het klimaat en verdwaal in de straatjes. Genieten in de overtreffende trap!
barcelona-spain-1

Lissabon

Nog een persoonlijke favoriet van de redactie. Onderneem zeker ook eens een uitstapje naar Cascais en stop je teentjes in het water. Deze stad hoeft echt niet onder te doen voor Barcelona en is nog redelijk voordelig ook. Ideaal voor een romantisch weekendje weg. Probeer deze Airbnb maar eens! Niet groot ‘The Flat with a view’, maar een fantastisch zicht. 
ialkyc6u

Sevilla

Ook Sevilla is een echte aanrader. Sevilla is gewoon een mooie stad, waar je heel wat cultuur kan meepikken en dat allemaal op een uurtje van de Spaanse Zuidkust!
sevilla-city-guide-header-1

Antwerpen

Wij spelen al wel eens toerist in eigen stad. Waarom zou je dat dan niet doen, als je niet van Antwerpen bent. Ok, voor het weer moet je het niet doen, maar laat dat je vooral niet tegenhouden. Ben je er en weet je toch niet waartoe? Bel ons, we geven jullie gerust onze favoriete adresjes, of lees Whatmatters natuurlijk.
grote_markt_antwerpen
Bron: Manify.nl

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Poppi: de luchtvaartmaatschappij van de toekomst

Vergeet Ryanair, de vliegtuigmaatschappij van de toekomst heet Poppi, toch als het van het ...

Gin Up! Premixed gin uit een flesje

De perfecte gin die gaan we bij voorkeur drinken in het beter horeca etablissement ...

5 supergezonde adresjes wereldwijd

Gezonde voeding zit in de lift. Niet dat we er zelf zo mee bezig ...

Hosting door Fraai