5 citytrips om te doen als koppel

Heb je wat goed te maken? Punten scoren voor een feestje dat er aankomt of wil je misschien gewoon zelf wat cultuur opsnuiven? Een citytrip met je vriendin/vrouw/bijslaapje is dan altijd een goed plan. Uiteraard sleep je haar niet mee naar Riga, ook al is er daar een boel Werelderfgoed te bekijken en nog minder naar Boedapest, maar naar dan wel? En o ja, we laten Parijs, even buiten beschouwing! 

Whatmatters lijst je in elk geval 5 locaties op, waarvan je in elk geval met een heleboel punten terugkomt.

Rotterdam

Lekker goedkoop en dicht bij huis en nee, je gaat niet naar Feyenoord kijken. Rotterdam onderging de laatste jaren een metamorfose en hoeft niet meer voor Amsterdam onder te doen, of toch niet veel. Spring zeker de markthal waar we eerder over schreven binnen en laat je vriendin maar shoppen, jij sprokkelt de punten.
thumb_1180x440_5_1
 

Barcelona

Een evergreen, maar wat is daar mis mee? Struin over de Ramblas, geniet van het klimaat en verdwaal in de straatjes. Genieten in de overtreffende trap!
barcelona-spain-1

Lissabon

Nog een persoonlijke favoriet van de redactie. Onderneem zeker ook eens een uitstapje naar Cascais en stop je teentjes in het water. Deze stad hoeft echt niet onder te doen voor Barcelona en is nog redelijk voordelig ook. Ideaal voor een romantisch weekendje weg. Probeer deze Airbnb maar eens! Niet groot ‘The Flat with a view’, maar een fantastisch zicht. 
ialkyc6u

Sevilla

Ook Sevilla is een echte aanrader. Sevilla is gewoon een mooie stad, waar je heel wat cultuur kan meepikken en dat allemaal op een uurtje van de Spaanse Zuidkust!
sevilla-city-guide-header-1

Antwerpen

Wij spelen al wel eens toerist in eigen stad. Waarom zou je dat dan niet doen, als je niet van Antwerpen bent. Ok, voor het weer moet je het niet doen, maar laat dat je vooral niet tegenhouden. Ben je er en weet je toch niet waartoe? Bel ons, we geven jullie gerust onze favoriete adresjes, of lees Whatmatters natuurlijk.
grote_markt_antwerpen
Bron: Manify.nl

You May Also Like

Whatmatters city t(r)ip: Marrakech!

Eén van de favoriete steden van uw redacteur? Marrakech, zonder twijfel! De stad waar ...

Dating-Tip: Zo vang je een cougar!

De tijd dat wij compleet zot liepen van cougars ligt wat achter ons. Been ...

Een enkeltje Santorini met dit huis als eindbestemming? Graag!

We zijn niet egoïstisch. Hoewel we het graag onszelf wensen, of beter gunnen, is ...

Hosting door Fraai