4 overschatte vakantiebestemmingen

Je hebt vakantiebestemming waarvan je mond bij aankomst openvalt en die je pas 7 dagen later en met een massa muggen erin terug kan sluiten. Maar tussen het koren zit ook veel kaf: heel wat bestemmingen zijn overroepen. Ofwel lopen er zoveel toeristen rond, dat het met een vergrootglas zoeken is naar een ‘local’ ofwel is er echt geen barst te zien buiten wel heel platgetreden paden. Hieronder alvast 4 vakantiebestemmingen die naar onze mening wel wat overschat zijn.

LAS VEGAS

las-vegas-photos-5
What happens in Vegas, stays in Vegas’, maar daarom moet jij er nog niet naartoe natuurlijk. Ben je niet voor overmatige kitsch, krijg je uitslag van een gebrek aan authenticiteit en heb je het niet op rondwaaiende zandkorrels, dan heb je echt niets te zoeken in Vegas. Ja, je kan er gokken, ja er zijn wat topdiscotheken, maar wij lopen er niet warm voor.

VENETIE

1093565-venic-1461844587
De stad de liefde, laat ons hart alvast niet sneller slaan. Een horde toeristen die er om vragen opgelicht te worden. Veel te dure koffie en gondels die ronddobberen op stinkend water. Wat is daar nu weer zo leuk en romantisch aan? Groter maken ze de toeristenvallen niet!

DUBAI

Bloedheet, overrompelend maar ‘fake as hell’. Nee, veel langer kan je het hier gewoonweg niet uithouden. Ja, je kan er werkelijk alles vinden, maar dat maakt het nog niet leuk. Bovendien zijn we niet wild je het leplazarus zuipen in een club, maar dat eens buiten volledig weg te moeten steken, wegens strafbaar. En zeg nu zelf, als je één wolkenkrabber hebt gezien, heb je ze toch allemaal gezien?
dubai-skyline

BALI

Uiteraard zijn er mooie, idyllische plekjes in Bali, maar voor Azië is het er duur. Bovendien is het dan ook nog eens redelijk vervuild, druk en kan je op andere plaatsen in Azië veel beter eten. Als je dan ook nog weet dat je moet betalen om er te mogen vertrekken, dan weet je waarom Bali op dit lijstje staat.
dsc_6354

You May Also Like

A-Z, by Zlatan Ibrahimovic

Ego tot de 2de Laten we het na het dramatische vertoon van onze Duivels ...

Binnenkijken in de heerlijke crib van Lil' Kleine

‘Ik ben met Boef en Ronny in Lil’s Crib’, het zou zo maar eens ...

De russen zijn terug via Berlijn!

Op doktersadvies kwam ik bij Wostok terecht. Zijn diagnose was een teveel aan alcohol ...

Hosting door Fraai