4 overschatte vakantiebestemmingen

Je hebt vakantiebestemming waarvan je mond bij aankomst openvalt en die je pas 7 dagen later en met een massa muggen erin terug kan sluiten. Maar tussen het koren zit ook veel kaf: heel wat bestemmingen zijn overroepen. Ofwel lopen er zoveel toeristen rond, dat het met een vergrootglas zoeken is naar een ‘local’ ofwel is er echt geen barst te zien buiten wel heel platgetreden paden. Hieronder alvast 4 vakantiebestemmingen die naar onze mening wel wat overschat zijn.

LAS VEGAS

las-vegas-photos-5
What happens in Vegas, stays in Vegas’, maar daarom moet jij er nog niet naartoe natuurlijk. Ben je niet voor overmatige kitsch, krijg je uitslag van een gebrek aan authenticiteit en heb je het niet op rondwaaiende zandkorrels, dan heb je echt niets te zoeken in Vegas. Ja, je kan er gokken, ja er zijn wat topdiscotheken, maar wij lopen er niet warm voor.

VENETIE

1093565-venic-1461844587
De stad de liefde, laat ons hart alvast niet sneller slaan. Een horde toeristen die er om vragen opgelicht te worden. Veel te dure koffie en gondels die ronddobberen op stinkend water. Wat is daar nu weer zo leuk en romantisch aan? Groter maken ze de toeristenvallen niet!

DUBAI

Bloedheet, overrompelend maar ‘fake as hell’. Nee, veel langer kan je het hier gewoonweg niet uithouden. Ja, je kan er werkelijk alles vinden, maar dat maakt het nog niet leuk. Bovendien zijn we niet wild je het leplazarus zuipen in een club, maar dat eens buiten volledig weg te moeten steken, wegens strafbaar. En zeg nu zelf, als je één wolkenkrabber hebt gezien, heb je ze toch allemaal gezien?
dubai-skyline

BALI

Uiteraard zijn er mooie, idyllische plekjes in Bali, maar voor Azië is het er duur. Bovendien is het dan ook nog eens redelijk vervuild, druk en kan je op andere plaatsen in Azië veel beter eten. Als je dan ook nog weet dat je moet betalen om er te mogen vertrekken, dan weet je waarom Bali op dit lijstje staat.
dsc_6354

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Whatmatters Real Estate: Een paleisje in Kreta

Oh Oh Cherso, next level! We gaan voor Grieks vandaag! Voor de stiekeme snoodaards ...

3 coole zwembaden om bij weg te dromen

Nu de ijspegels weer aan de neuzen hangen en de barre koude voor de ...

OneCoWork Barcelona: Werken in stijl!

Loonslaaf of niet, de meeste mensen zijn gedoemd tot werken. Als het van de ...

Hosting door Fraai