4 avontuurlijke dingen om te doen als man!

4 fantastische dingen die als echte man moet doen

Bij Whatmatters hebben we bijzonder weinig tijd om te reizen, altijd maar schrijven weet je. Maar heb je wel tijd en heel wat roebels te besteden, dan selecteerden we alvast deze 4 fantastische ervaringen, die je toch minimaal 1 keer in je leven gedaan moet hebben. Stuur ons alvast een postkaart en een filmpje, dan hebben we er ook wat aan. Wie weet geraken we er ooit zelf wel!

Kooiduiken met haaien

Ok, we geven toe, het loopt af en toe mis, maar wie niet waagt… Ben je in Mexico, meer bepaald op Isla Guadalupe, ga dan zeker eens kooiduiken met haaien. Terwijl jij vanuit je kooi rustig de witte haaien uitdaagt, hebben zij enkel de intentie van je aan stukken te scheuren, of zo beelden we het ons toch alvast in.
160125_gma_shark_diver_33x16_1600
Je gaat telkens een uurtje onder water en dit kan meerdere keren per dag.
 

Abseilen van watervallen

Heb je last van hoogtevrees, dan is dit de ideale manier om dit voor eens en voor altijd aan te pakken. In de tropische jungle van Chiang Mai, China is dit perfect mogelijk. Van 100 meter hoogte zeil je in een rotvaart – of net een tikkeltje trager voor de angsthazen – naar beneden. Vergeet niet goed rond te kijken, de natuur schijnt er verbluffend te zijn.
chiang-mai-8

Raften in de Zambezi rivier

Raften in een rubberbootje, terwijl je de rotsen omzeilt, het water op je inbeukt en je van links naar rechts wordt gesmeten. Kicken! Na een korte peddel-cursus kan je de rivier op. Wat rustig bent verandert al snel in een duik van 20 meter, gevolgd door de ‘Jaws of Death’, een lange reeks golven die je maag binnenste buiten keren.
were-going-over-zambezi-river-whitewater-rafting-img_2582

Skiën in de Tordrillo Range

Hiervoor trek je naar Alaska, dus neem een warme onderbroek mee, wil je niet dat je ballen eraf vriezen. Waanzinnige afdalingen en gletsjers liggen er op je te wachten. Je wordt met de helikopter gedropt op de top van de berg, waarna je als een speer naar beneden gaat. Enjoy!
6c2a0908
Andere tips? Laat het ons zeker weten!

You May Also Like

Newline, sporten in parachutestof

Een fanatieke loper, maar de klassieke merken zoals adidas en Nike een beetje beu? ...

Op pad met de vliegende hotelkamer

Nee, ik zit niet aan de pillen. Het is te zeggen, tegen de hooikoorts ...

Een vrijgezellen vieren doe je zo! (Video)

Tenminste als je Jon Olssen heet… Wij hadden er eentje in het verschiet maar ...

Hosting door Fraai