3 leuke bikes voor de stad

Stadsmens of niet een leuke fiets is een onmisbaar item. Zeker omdat je in de stad vaak sneller bent met de fiets dan met de wagen. Niet dat we bij Whatmatters ecologische rakkers zijn, maar het is nog goed voor het milieu ook.
Nu zijn er heel wat leuke herenfietsen verkrijgbaar, dus een selectie maken is niet makkelijk. Toch vonden we voor jullie 3 merken van bikes, die strak, stylish en gewoon leuk om op te fietsen zijn. Ben je toe aan een nieuwe fiets, bekijk deze 3 dan alvast even grondig.

Lekker Bikes

single-speed-amsterdam-series-fixie-style-bike-picture-white-2
Dit Australische merk met Nederlandse roots combineert een fris ontwerp met Nederlands vakmanschap. Of je nu op zoek bent naar een premium herenfiets of een fixie, ze hebben vast een exemplaar dat bij je past. Wij hebben het wel voor de fixie, waarmee we met plezier door de stad fietsen. Onze favoriet? De Amsterdam Single Speed Gold is voor ons goed genoeg. Deze parkeer je al in je hal, garage of living voor 397 roebeltjes.
lekker-amsterdam-men-black-automatic-2speed-fixie-style-bikes-side-view-2-510x340

Vanmoof

standard_straight_front
Nederlanders en fietsen is natuurlijk een gouden combinatie, want ook Vanmoof heeft er zijn roots. Met het ontwerp van deze fietsen, speciaal ontworpen voor de stad, val je ongetwijfeld op. Goedkoop zijn de pareltjes van Vanmoof niet, maar een fiets moet je dan ook al een investering bekijken (en goed vastmaken natuurlijk, nvdr.). De Vanmoof Standard heb je voor 748 dollar.
standard_straight_hero

Pure Cycles

kar_20130814-4668_2048x2048
Wil je er werkelijk uit knallen? Dan ga je voor een kleurtje en op één of andere manier zwichten we bij Whatmatters voor geel. Het matte zwart frame van de Pure Cycle India afgewerkt met geel/gouden accenten en velgen, maken van deze bike een eyecatcher. Ongetwijfeld word je aangesproken op je wielen. Voor 350 dollar moet je het voor de prijs ook niet laten.
india_2014_seamless_side_thickslick_web_1024x1024

You May Also Like

Heren dragen de schort!

Terwijl Jens zich veelvuldig ontpopt tot ware keukenprins, is dat deel van de woning ...

Energieke Philipp Plein start met eigen parfum: THE $KULL

Een geurtje voor stoere mannen… Met een overdosis aan energie en een opgewekte houding ...

Vertu Constellation: Dé smartphone voor 'the rich and famous'

En dit is niet alleen de droom van ‘the rich and famous’…ook alle maffiabazen ...

Hosting door Fraai