3 coole zwembaden om bij weg te dromen

Nu de ijspegels weer aan de neuzen hangen en de barre koude voor de deur staat, moeten we naar het buitenland voor zwempret. Dat is geen ramp, want daar zijn ook de coolste zwembaden te vinden. Wereldwijd zijn er heel wat blauwe pareltjes, waar wij graag onze tenen in zouden soppen, maar we selecteerden er alvast 3, om het water van in de mond te krijgen. Dat kan zelfs redelijk letterlijk het geval zijn, als je je mond niet op tijd sluit en een borreltje binnen doet.
3 exotische bestemmingen, 3 fantastische zwembaden waar het moeilijk afscheid van nemen zal zijn.

The Pool Hanging Gardens Ubud Hotel – Bali

Hoewel we Bali nog net overroepen hebben genoemd, is dit zwembad zeker en vast, wél de moeite waard. Deze infinity pool met 2 verdiepingen, heeft een eindeloos zicht op de Ayung vallei. Hier zwem je geruisloos, het enige wat je hoort zijn vogels of de ceremonie van een nabijgelegen tempel. Als je hier niet totaal ontspannen uitkomt, dan weten wij het ook niet meer.
hanging-gardens-infinity-pools-bali-kids-guide

Chongwe River House Pool – Zambia

Zwemmen terwijl je een kudde olifanten voorbij ziet trekken? Dan moet je naar Chongwe River House in Zambia. Dit zwembad lijkt gewoon over te lopen in de nabijgelegen rivier, waardoor de wilde dieren wel heel dicht bij komen. Tel daar het fantastische hotel en zicht op de bergen bij en veel betere ervaringen zijn er niet.
chongwehse198

LeCrans Hotel & Spa Pool – Crans Montana – Zwitserland

Ben je meer voor de winterse koude, maar wil je toch een duik in warm water nemen, dan in het LeCrans Hotel in Zwitserland een uitstekende keuze. Bovenop de Zwitsere Alpen, midden in een ski-resort geniet je optimaal. Perfect te combineren met de après-ski overigens. 
the-hot-pool-at-lecrans-hotel-switzerland

You May Also Like

Een echt underground kunstenfestival!

Als je underground nogal redelijk letterlijk neemt, waar beland je dan? Juist, in de ...

Saint Eve beschermheilige van de boho stijl!

Eerlijk we zijn gestopt met tellen, het aantal pop-ups is immers niet bij te ...

De leukste food markets in Europa: 6 tips

Dat we bij Whatmatters wel van een lekker knabbeltje houden (en dan bedoelen de ...

Hosting door Fraai