Newplacestobe stadsfestival in Hasselt

We moeten het toegeven, af en toe jatten we wel eens wat van Newplacestobe.com, waarvoor onze oprechte excuses. Deze site plaats dan ook altijd de nieuwste hotspots onder het voetlicht, waardoor deze sowieso onze interesse heeft.

Stadsfestival in Hasselt

nptb-fest_0146
Op 17,18 en 19 november organiseren ze bovendien voor de 2de keer hun stadsfestival. Dit in de stad van de smaak: Hasselt. Meer dan 20 hotspots in Hasselt smijten de deuren open en laten zich kruisbestuiven door elkaar. De garantie op een creatieve driedaagse waarbij hippe koffiebars, resto’s en winkels elkaar aanstekelijk versterken.
Elke deelnemer aan het festival dient een ‘partner in crime’ te zoeken, waarmee ze gedurende het festival willen co-branden. Gehaktballen in kledingwinkels, barista’s in cocktailbars, of nog andere gekkigheden, tijdens dit weekend kan het allemaal.

Festivalparcours

Op een centraal startpunt middenin de stad kunnen bezoekers hun ontdekkingstocht starten. Daar krijgen ze onder meer een totebag inclusief een uitgestippeld festivalparcours met alle deelnemende adressen, een opsomming van de unieke samenwerkingen tussen de hotspots en extra activiteiten zoals degustaties of nevenevenementen.
bar_tre_-_kris_vlegels_0024

Week van de Smaak

Tegelijkertijd met dit event gaat in Hasselt ook ‘De week van de Smaak’ door. Waarbij bezoekers van 10 tot 20 november verrast worden met heel wat smaakactiviteiten.
bruut-39
Reden genoeg dus om in het weekend van 17 november naar Hasselt te trekken en de smulpaap uit te hangen!
De leuke adresjes vind je alvast op newplacestobe.com!

You May Also Like

Ga eens lekker 'Deep' in het duurste 'hotel' ter wereld!

Als we tot voor kort een lijstje moesten maken van de duurste hotel ter ...

5 redenen om naar Marrakech te trekken

Slangenbezweerders, exotische muziek, drukke bazaars, oriëntaals eten, een levendige sfeer en overal verkopers in ...

Niet slim! Matrassen verraden selectie Rode Duivels!

Iets wat wij al lang wisten…matrassen zijn nooit echt intelligent gebleken… Maar we hebben ...

Hosting door Fraai