Huur eens een VIP butler in

Eerlijk, een privé butler dat lijkt ons wel wat. Misschien een beetje decadent, maar zo een stijlvol manusje van alles, vol etiquette en strak in het pak, doe er ons maar 2. Al was het alleen om mee op te scheppen in de kroeg en onze vriendinnen af en toe ook wat rust te gunnen. Want nee, helden in het huishouden zijn we niet.

Service tot in de puntjes

Is dat onmogelijk? Nee, hoor! Bij VIP & BUTLER SERVICES, hebben ze een aantal gedistingeerde exemplaren rondlopen, die je kan inhuren. Lezers die de roebels kunnen laten rollen en wel wat ondersteuning kunnen gebruiken, waar wachten jullie op? Maar ook voor het in goede banen leiden van feesten, evenementen of zelfs het huishouden, kan je beroep doen op deze opgeleide professionals. Wie heeft er nog een vrouw nodig, als je een butler kan krijgen? En nee, een persoonlijke service is heus niet enkel voor de superrijken onder ons weggelegd.
19_02_2015_vipbutlerservices_0039
Tijdens een persoonlijk intakegesprek worden de noden in kaart gebracht, waarna je een perfecte dienstverlening op maat krijgt. Uiteraard wordt er ook rekening gehouden met je budget.  Aan het roer van het bedrijf staat Kristiaan Polgar. Hoewel hij eerder aan het hoofd stond van een financieel bedrijf, besloot hij de overstap te maken naar de sector van persoonlijke dienstverlening. Een mens, moet toch eens wat anders doen in zijn leven? Met succes trouwens! Misschien nog een ideetje voor als we uitgekeken zijn op Whatmatters?

Meer dan enkel butlers

Bij VIP & BUTLER SERVICES kan je uiteraard terecht voor butlers, maar ook voor chauffeurs, hulp in het huishouden, een babysit of zelf het volledige management van je dagdagelijkse leven. Wij zouden ons met plezier laten ontzorgen door de deze professionals. Er zijn zelfs een aantal arrangement beschikbaar, ideaal voor een verjaardag!


Meer weten over de verschillende diensten die VIP & BUTLER SERVICES in de aanbieding heeft? Neem een kijkje op de site of Facebook. Zo krijg je een helder beeld van wat er allemaal mogelijk is.
Wil je persoonlijk kennismaken en alvast een stukje van de dienstverlening ervaren. Zak dan samen met Whatmatters af naar de Gentleman’s Fair van 11 tot 13 november in Waregem Expo. Daar kan je ze vinden. Binnenkort geven we trouwens kaarten weg voor deze fijne lifestyle beurs gericht op mannen.

You May Also Like

Voor mannen & vrouwen met (strand)ballen

Ocean & Shark Couture Laat een kwakkelende zomer geen excuus zijn! Een leuke zwemshort ...

Motorola x PUMA collab: RS-X Tech sneaker

Collabs ze zijn er tegenwoordig in overvloed. De ene al wat spraakmakender dan de ...

Puma x Bobbito: 50 jaar suède eer je zo!

Londen was even the place to be!  Aan uitnodigingen geen gebrek op onze redactie ...

Hosting door Fraai