Yeezy Boost 350 V2

Je hebt iconische sneakers, waar we in een later artikel nog wel eens op terugkomen, en je hebt de Yeezy Boost 305. Gezien de wachtrijen en de hype voor de eerste variant van deze sneaker, kon een opvolger natuurlijk niet uitblijven. Dus maak je maar klaar voor de nieuwe Adidas Original Yeezy Boost 350 V2.


Deze opvolger werd door de bescheiden jongeman Kanye West zelf aangekondigd, hoe kan het ook anders, en werd in principe gisteren gereleased. Voorlopig is enkel de versie in Solar Red / Steeple Gray en Beluga verkrijgbaar, maar er zouden dit jaar nog varianten op komst zijn in andere kleuren. 
yeezy-boost-350-v2-details-11
Uiteraard kan je de sneakers niet overal krijgen, maar volgende winkels in België hadden alvast enkele paren:
adidas Originals Store
Kammenstraat 45-47
Antwerpen
Avenue
Ijzerenwaag 1
Antwerpen
Hunting and Collecting
Rue des Chartreux 17
Brussel
Wat er nu zo bijzonder is aan deze sneaker. De combo van grijze/oranje primeknit, een kleurrijke en felle oranje streep over de hele zijkant, SPLY 350 prominent aanwezig tot over de hiel en natuurlijk het feit dat deze sneaker uit de koker van Kanye komt.

Nu de kans dat je nu al een paar op de kop kan tikken is zo groot als de juiste cijfers aankruisen bij de Lotto, maar alvast veel succes!

You May Also Like

3 keer los in de broek!

Je zal je broek maar moeten afstropen en daar in een boxershort van bij ...

Retro design voor Iphone 7 Plus

Wie kent er Macintosh nog? Wij leerde het gekleurde appeltje voor het eerst kenner ...

18-karaat gouden AirPods Pro? Het kan!

#patsergedrag Je kan er niet naast zien in het straatbeeld. Tegenwoordig loopt iedereen met ...

Hosting door Fraai