Yeezy Boost 350 V2

Je hebt iconische sneakers, waar we in een later artikel nog wel eens op terugkomen, en je hebt de Yeezy Boost 305. Gezien de wachtrijen en de hype voor de eerste variant van deze sneaker, kon een opvolger natuurlijk niet uitblijven. Dus maak je maar klaar voor de nieuwe Adidas Original Yeezy Boost 350 V2.


Deze opvolger werd door de bescheiden jongeman Kanye West zelf aangekondigd, hoe kan het ook anders, en werd in principe gisteren gereleased. Voorlopig is enkel de versie in Solar Red / Steeple Gray en Beluga verkrijgbaar, maar er zouden dit jaar nog varianten op komst zijn in andere kleuren. 
yeezy-boost-350-v2-details-11
Uiteraard kan je de sneakers niet overal krijgen, maar volgende winkels in België hadden alvast enkele paren:
adidas Originals Store
Kammenstraat 45-47
Antwerpen
Avenue
Ijzerenwaag 1
Antwerpen
Hunting and Collecting
Rue des Chartreux 17
Brussel
Wat er nu zo bijzonder is aan deze sneaker. De combo van grijze/oranje primeknit, een kleurrijke en felle oranje streep over de hele zijkant, SPLY 350 prominent aanwezig tot over de hiel en natuurlijk het feit dat deze sneaker uit de koker van Kanye komt.

Nu de kans dat je nu al een paar op de kop kan tikken is zo groot als de juiste cijfers aankruisen bij de Lotto, maar alvast veel succes!

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Themaboxen voor de jonge man: The Savvy

Leuke Belgische webshops? Er zijn er ondertussen wel een aantal en sinds kort mag ...

Nike Air Odyssey Bronze

Sneakeren in stijl

Nike Air Odyssey LTR Bronze  Stijlvolle sneakers kunnen tegenwoordig altijd en overal. Bij Nike ...