Wijn & topchefs in het Warandepark

Brussel, ik moet het toegeven, het blijft een beetje onbekend terrein. Moest dus iemand zich geroepen ons er wegwijs te maken, nodig ons gerust uit. Een beetje lezer van Whatmatters, kent ondertussen onze voorkeuren.

Spijs & drank

12032850_660020587471242_6647083478721414153_o
Waar we zeker voor te vinden zijn is een combinatie van wijn en gastronomie. Eat! Brussels, drink Bordeaux, is dan ook helemaal ons ding. Het Warandepark in Brussel (nog even opzoeken op de kaart jongens, nvdr.) staat 4 dagen lang in het teken van wijn en lekker eten. 50 Wijnbouwers uit de Garonne, de Dordogne en de Gironde blazen er verzamelen en schenken er hun beste druivensap. Plaats daar nog enkele gereputeerde chefs bij en je weet dat het niet mis kan lopen. Of misschien net wel …


Hoewel je hier ook heel wat kan opsteken, staan de proeverijen en pop-up keukens centraal. Elke dag kan je er een gerechtje nuttigen voor 9 euro, vergezeld van een aangepast wijntje. Als het weer nu ook nog wat meezit, moet het niet meer zijn. Voor 14 euro koop je een pas die je 13 wijnen laat degusteren, daar kan je het niet voor laten. Er zijn ook nog passen voor 15 en 30 euro verkrijgbaar, maar de fijnzinnigheden, ontdek je daar wel.

Meer info vind je alvast op de site. Het event loopt van 8 tot 11 september en het Warandepark, is the place to be!
Facebook

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Haal nu de beste (bier-)adventskalender ooit in huis!

Laat het maar snel december zijn!  Adventskalenders…een terugkerend fenomeen in december. We kenden ze ...

Wij gaan volledig los op WK 'Vogelepik'!

Echte caféhangers zijn we niet en het enige pijltje dat met de regelmaat van ...

5 flavors Mmei: Een 'echte' Aziaat op het Antwerpse zuid

Uw Whatmatters redacteur is een koele minnaar van de Chinese keuken (ook van de ...