Wijn op maat bij de Taste Club

Er gaat weinig boven een gloed was wijn. Nu zijn we bij Whatmatters redelijk intelligente knapen, maar oenologen: dat zijn we niet. Het selecteren van wijn is dan ook telkens weer een gok, waarbij we meestal gewoon letten op de hoeveelheid alcohol. Je moet je ergens op baseren natuurlijk. 

Een wijnabonnement

De jongens van Taste Club, zouden hier wel eens verandering in kunnen brengen. Elke maand stellen zij een uitgekiende selectie wijnen aan je voor, aangepast aan jouw smaakprofiel. Uiteraard moet je hier eerste een 16-tal vragen voor beantwoorden, want over een glazen bol of paranormale gaven beschikken deze Nederlandse rekels natuurlijk ook niet. Elke wijn komt dan ook nog eens met een eigen wijnkaart, met uitleg over het wijndomein en een smaakbeschrijving. 

12961413_1684929381756038_7853063015341602720_o

De 16 vragen, simpel te beantwoorden met de gekende duimpjes, zijn zelfs voor een kleuter glashelder, en dat is net wat het concept zo aantrekkelijk maakt. Zo ontdek je elke maand 6 wijnen die als ‘gegoten’ zouden moeten zitten. Je kan deze ook reviewen, zodat Taste Club, je smaak nog beter snapt en aanpassingen kan doorvoeren. Chapeau, want zelfs onze vriendinnen begrijpen ons niet altijd. 

Een ideaal cadeau

Heb je dus weer geen blaas inspiratie, wat je je vader cadeau kan doen, dan scoor je met deze box altijd. Er zijn gift cards mogelijk en je kan opteren voor een abonnement van 1,3 of 6 maanden. Gedaan met oeverloos door winkelrekken struinen! 

Getting the boxes ready! #handpicked #smaaktest #elkemaand6wijnen #directvandeboer

A post shared by Taste Club (@tasteclubnl) on

Een abonnement kost 49,95 roebeltjes per maand, voor elke keer 6 unieke flessen, rechtstreeks van de wijnboer. Eerlijk, daar kan je toch niet nuchter voor blijven? Het abonnement kan na de eerste maand ook altijd gepauzeerd of stopgezet worden, dus je moet niet vrezen voor een wurgcontract. Soit, pa ik weet dat je dit leest. Is dit iets voor jou? 

https://www.instagram.com/p/BHO5boZDb0l/?taken-by=tasteclubnl

Meer te weten komen doe je hier. Uiteraard is er ook een leuke Facebook– en Instagrampagina voorzien. 

Wij gaan nu een druif nuttigen als het niet stoort! 

You May Also Like

Seefbier en Bootjesbier komen naar Antwerpen. Een nieuwe brouwerij op 't Eilandje!

Zo heel veel Antwerpse brouwerijen resten er ons niet meer. We hebben natuurlijk Brouwerij ...

Yes, we (JERRY)CAN

Eerlijk bij Whatmatters dachten we dat de jerrycan een stille dood gestorven was. Ja, ...

WTF? AXE lanceert exclusieve deodorant van 25.000€

De duurste deodorant ter wereld!  Zotter moet het niet worden. Ok, als man is ...

Hosting door Fraai