Wijn op maat bij de Taste Club

Er gaat weinig boven een gloed was wijn. Nu zijn we bij Whatmatters redelijk intelligente knapen, maar oenologen: dat zijn we niet. Het selecteren van wijn is dan ook telkens weer een gok, waarbij we meestal gewoon letten op de hoeveelheid alcohol. Je moet je ergens op baseren natuurlijk. 

Een wijnabonnement

De jongens van Taste Club, zouden hier wel eens verandering in kunnen brengen. Elke maand stellen zij een uitgekiende selectie wijnen aan je voor, aangepast aan jouw smaakprofiel. Uiteraard moet je hier eerste een 16-tal vragen voor beantwoorden, want over een glazen bol of paranormale gaven beschikken deze Nederlandse rekels natuurlijk ook niet. Elke wijn komt dan ook nog eens met een eigen wijnkaart, met uitleg over het wijndomein en een smaakbeschrijving. 

12961413_1684929381756038_7853063015341602720_o

De 16 vragen, simpel te beantwoorden met de gekende duimpjes, zijn zelfs voor een kleuter glashelder, en dat is net wat het concept zo aantrekkelijk maakt. Zo ontdek je elke maand 6 wijnen die als ‘gegoten’ zouden moeten zitten. Je kan deze ook reviewen, zodat Taste Club, je smaak nog beter snapt en aanpassingen kan doorvoeren. Chapeau, want zelfs onze vriendinnen begrijpen ons niet altijd. 

Een ideaal cadeau

Heb je dus weer geen blaas inspiratie, wat je je vader cadeau kan doen, dan scoor je met deze box altijd. Er zijn gift cards mogelijk en je kan opteren voor een abonnement van 1,3 of 6 maanden. Gedaan met oeverloos door winkelrekken struinen! 

Getting the boxes ready! #handpicked #smaaktest #elkemaand6wijnen #directvandeboer

A post shared by Taste Club (@tasteclubnl) on

Een abonnement kost 49,95 roebeltjes per maand, voor elke keer 6 unieke flessen, rechtstreeks van de wijnboer. Eerlijk, daar kan je toch niet nuchter voor blijven? Het abonnement kan na de eerste maand ook altijd gepauzeerd of stopgezet worden, dus je moet niet vrezen voor een wurgcontract. Soit, pa ik weet dat je dit leest. Is dit iets voor jou? 

https://www.instagram.com/p/BHO5boZDb0l/?taken-by=tasteclubnl

Meer te weten komen doe je hier. Uiteraard is er ook een leuke Facebook– en Instagrampagina voorzien. 

Wij gaan nu een druif nuttigen als het niet stoort! 

You May Also Like

Wij zijn helemaal HOOKED aan deze rum

Zelf blijven we nog steeds trouw aan de gin tonic, maar heel wat vrienden ...

Netwerktips voor de jonge professional

Netwerken het is niet iedereen gegeven en toch het kan je carrière heel wat ...

LiQ eens aan een alcoholisch ijsje

Bij een bloedhete dag hoort onlosmakelijk een ijsje, toch? De jonge starters Jorgo Stuyve ...

Hosting door Fraai