Wij zijn helemaal in de MMooD

We geven het toe, interieur komt net een tikkeltje minder aan bod, waarschijnlijk omdat onze appartementen toch al ingericht zijn en de gemiddelde man, nu net wat minder met interieurinrichting heeft. Het Belgische MMooD verdient het echter om toch eens uitgelicht te worden. MMooD brengt kwalitatief design, tegen heel scherpe prijzen en bovendien nog op een milieuvriendelijke manier ook. Niet dat uw Whatmatters redactie de meest groene rakkers zijn die er zijn, maar toch.

Design met een verhaal

Bij MMooD moet je geen volledige woonkamers verwachten, maar wel stijlvolle designobjecten met een verhaal. Alle meubelstukken worden vervaardigd bij meubelfabriek Mintjens. Je kan hier dus echt wel spreken van Made in Belgium!


Strakke, designvolle meubels die het leven aangenamer en al verschillende prijzen hebben weggekaapt. Met als meest gekende item de eettafel Wings, die een Red Dot Design Award in de wacht wist te slepen. Een tafel die je binnen de 4 seconden omtovert van vierkant naar rond.
11080602_652937908146198_4886841923826695670_o
Wie dacht dat Pascale Naessens enkel met kookpotten en gezonde voeding in de weer was die heeft het ook mis. Voor MMooD bedacht ze een eiken ovalen tafel, die wel tegen een stootje kan. Verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren en in een ruwe of geborstelde versie. Voor elk type man dus. Je bordje quinoa zal nooit lekkerder hebben gesmaakt. Een fikse portie zeekralen kan natuurlijk ook. 
14408039_10208977680373890_1361397894_o


Ontdek het volledige gamma met het verhaal op de site of neem een kijkje op Facebook.

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Verscholen cocktail parel

Het hoeven bij Whatmatters niet altijd gloednieuwe hotspots of concepten te zijn, we eren ...

3 HOTELLOBBY'S om even bij stil te staan

Bij Whatmatters vertoeven we wel eens op hotel. Niet dat we voor onze schrijfsels ...

Sonos pakt uit met de PLAYBASE

Tv kijken? Amper, altijd maar schrijven weet je wel. Maar als we ons dan ...