Whatmatters Real Estate Te koop: Lekker optrekje!

Hier brandt de lamp…of beter brandde. Op een 45 minuutjes rijden vanuit de woonplaats van Kevin en ook ongeveer deze tijd vanuit de woonplaats van Jens staat dit fantastisch landgoed te koop. Aangezien onze aandelen in Roebels momenteel niet opbrengen wat wij ervan verwacht hadden en ook grote investeerders hun weg naar onze prachtige, toffe, opwindende, coole, aanstekelijke, fantastische,… nog niet gevonden hebben, zullen wij helaas geen bod doen op het huis van mijnheer Philips (ja, die van de lampen, Cd-rom’s, tv’s,…) en zal dit (voorlopig) dus niet het hoofdkwartier van Whatmatters worden. Maar dat neemt niet weg dat wij misschien wel een koper kunnen aanreiken en hierdoor (een commissie van 2% lijkt ons al voldoende) een extra zakcentje kunnen bijverdienen. Dus Marc Coucke, als je dit leest…vermeld onze naam als je met het geld van je (te veel naar waarde geschatte) verkochte aandelen een optrekje met de naam ‘De Wielewaal’, in Eindhoven wenst te kopen.

landgoed-philips04

Het domein, met zijn 142 hectare grond (zowat het equivalent van Central Park New York) staat momenteel ongeveer 1 week te koop. Naast de grote lap grond krijg je er dan ook nog een landhuis van 2.582 vierkante meter groot bij. Dit heeft maar liefst 40 kamers waarvan een zevental slaapkamers. Verder heeft dit stulpje acht badkamers, een buitenzwembad, een tennisbaan, een sportzaal, een bibliotheek, een beeldentuin en een voor een Whatmatters-redacteur ‘must have’ wijnkelder van 750 vierkante meter.

Wat dit spelleke kost?  Een dikke 20 miljoen is momenteel de minimale richtprijs. Als we de makelaar, Henk Honders (wie verzint die naam?), hierover contacteren  laat hij ons alvast het volgende weten: ‘De grondprijs alleen al is 20 miljoen euro. Daarop staat ook nog eens een enorm landhuis, groter kan eigenlijk niet.’ ‘Ook staan er nog wat andere huisjes voor bijvoorbeeld gasten, familie of personeel.’ Om het even te vertalen…tel er nog maar een paar miljoentjes bij.

Volgens de makelaar hebben ook al een aantal bedrijven gereageerd op het landgoed. ‘We merken dat bedrijven interesse hebben om een soort company retreat te maken. Dan willen ze het landgoed onder meer gebruiken als een vergaderruimte voor hun bedrijf.’ Vergaderen in stijl en naar Whatmatters-normen. Dat er meer Whatmatters-DNA zit in dit landgoed blijkt aan het wel zeer excentrieke speeltje dat ze onlangs in de wijnkelder getakeld hebben. Sinds de renovatie die de afgelopen jaren heeft plaats gevonden staat er namelijk gewoon een Bentley tussen de Château Pétrussen. En aangezien er geen inrijpoort op garage is in de wijnkelder, zal deze wagen dus nooit nog het echte zonlicht zien.

Wij bij Whatmatters verwachten alvast een uitnodiging voor de housewarming inclusief rondleiding van de nieuwe grootgrondbezitter eens dit stulpje van eigenaar is gewisseld. Omdat beelden meer zeggen dan foto’s, hier alvast een filmpje!

You May Also Like

Nooit meer kreuken met de Shirt Safe!

Regelmatig op pad voor je job of een frequent flyer, dan ben je vast ...

De bubblybus van Laurent Guillaume

Weet je waar je de Whatmatters redactie altijd voor mag wakker maken? Alcohol, correct. ...

Komono verovert de wereld

Komono, moeten we je het merk nog voorstellen? Anton Janssens en Raf Maes, de ...

Hosting door Fraai