Whatmatters gaat voor World of Whisky

De ideale whisky wereld

Eerlijk, het is toch al geweten: We zijn gin drinkers bij Whatmatters. Waar je gin in een sneltempo achterover kunt tikken, moet je bij whisky wat meer geduld aan de dag leggen, en we zijn niet echt geduldig bij Whatmatters. Meer nog, mijn eerste whisky-ervaring bestond er uit een redelijk oude jaargang in één teug achterover te klokken. Ik moet jullie niet vertellen dat de persoon die me het prijzige drankje voorschotelde lichtjes in shock was.
glendronach-line-up ready-for-tasting
Ben je wel een kenner, of wil je whisky leren kennen, en wil je een onovertroffen aanbod, dan moet je zeker de online shop World of Whisky ontdekken. Netjes gerangschikt per land van afkomst, verdwaal je er in de beste whisky, die er te vinden is. Omdat ze bij World of Whisky van whisky houden, houden ze het hier ook bij, specialisatie is troef. Kijk, dat weten we dan wel weer te appreciëren.

De wondere whisky wereld


World of Whisky mag dan wel een online shop zijn, de beleving en de klant staan er centraal. Wil je advies, dan worden je vragen in geen tijd beantwoord en ze gaan er prat op hun service. Bovendien gaan de mensen achter de shop ook geregeld op bezoek bij de distilleerders, kan je er prachtige verhalen lezen, en leer je heel wat bij over je favoriete drank, vaak geïllustreerd met mooie beelden. Een shop waar persoonlijk advies centraal staat en ze whisky leveren op maat van uw smaakpapillen. Dat noemen ze het beste van de echte en de online-wereld combineren, en dat nog tegen een zeer scherpe prijs ook. Daarnaast vind je er ook geregeld speciale flessen terug.
Wie dacht dat whisky enkel uit de Schotse hooglanden kwam, die moet maar eens de flesjes uit Zweden, Frankrijk en zelfs Taiwan bekijken. Zo leer je nog eens iets nieuws kennen.
springbank-15
Geregeld organiseren ze bij World of Whisky tastings, waar je nieuwe smaken en labels ontdekt. Ook op de Gentleman’s Fair is World of Whisky aanwezig. Ongetwijfeld proef je er heel wat verrukkelijke whisky’s! Wij beloven alvast op ons communiezieltje ons open te stellen en er whisky een 2de kans te geven.
Kan je niet wachten tot op de beurs, neem dan alvast een kijkje op de site of op Facebook,  en laat je verleiden.
 

You May Also Like

Niet alleen Jean sur Mer is 'Zot van de Noordzee'

Wat wij hebben met kookboeken? Eerlijk: geen hol. Ok, het is boekenbeurs, maar de ...

Gun jezelf je eigen thuistap: the SUB

Een sloot pakjes gekocht voor anderen, maar zelf tot op heden niet verder gekomen ...

Zeeuws 'Inter Scaldes' is Nederlands beste restaurant

De Nederlandse tegenhanger van Peter Goossens’ Hof van Cleve scoort eveneens 19,5/20 in Gault & ...

Hosting door Fraai