Jet-boarden in Nieuw-Zeeland

Ok, Nieuw-Zeeland is dan misschien niet echt bij de deur, voor een kick moet je af en toe toch wat over hebben, nee? En heb je toch niet direct zin in een hele lang tocht, zet de Shotover experience dan zeker op je bucket list. Je zal er geen spijt van hebben!

Wat je je erbij kan voorstellen?


Rafting, maar dan anders. Je scheurt met een jet-boat loeihard over ondiepe wateren, door smalle ravijnen, omring door bossen. Adrenaline gegarandeerd! Om niet al te veel ongelukken te hebben – al zijn er al wel mensen gesneuveld – worden deze jet-boats bestuurd door ervaren stuurmannen. Wil je zelf dus de Schumacher uithangen, dan kan je het schudden.
Nieuw is het niet want al in 1950 werd de eerste gebouwd, al was dat eerder uit praktische overwegingen. De spannendste tripjes vind je ondertussen in de buurt van Queenstown. Bereid je voor op een spannend tochtje en een snelheid van om en bij de 100 km/u.
Hier kan je alvast een tripje boekje.

You May Also Like

De Nederlandse journaliste Marith Iedema (s)experimenteert!

Als een knappe jonge vrouw aan het (s)experimenteren gaat in Nederland en daar als ...

Newline, sporten in parachutestof

Een fanatieke loper, maar de klassieke merken zoals adidas en Nike een beetje beu? ...

Hosting door Fraai