Stijlvol de gym in!

Een held: Dat ben je! De beslissing is genomen, je duikt de gym in. Werken aan kabels van armen dat doe je uiteraard wel in stijl, je wil immers niet belachelijk maken. Een kathedraal van een lichaam verdient de juiste outfit!

Whatmatters lijst dan ook enkele essentials voor je op, die je gewoon aan of bij je moet hebben als je naar de gym trekt. Ogen zullen immers in je rug branden, je bent een nieuwkomer! Maar zelfs al ben je niet uit de gym weg te slaan, ook dan kan je inspiratie opdoen. Veel pret!

HOODIE

Je spieren moet je warm houden. Aankomen en vertrekken doe je dus in een hoodie of een sweater. Een eerste indruk, ontzettend belangrijk.

Belstaff Fleming Loopback
Belstaff Fleming Loopback
SPORTTAS

Nee je kan niet met een plastic tas van Aldi komen aankakken. Arriveren doe je met een sporttas in leder of staf. Zo simpel is het.

Master-Piece Suède
Master-Piece Suède
GYM SHORT / JOGGING

Afhankelijk of je je eigen nat in het zweet gaat werken of eerder het type bent dat maar wat in de fitness rondlummelt, kies je tussen een short of een jogging. Heb je kippenpootjes, opteer dan steeds voor het laatste. Vergeet in godsnaam je benen niet te training.

GYM SHIRT

Nee, een marcelleke is not done. Een stijlvol gym t-shirt daarentegen is een must.

Nike Running Dry-Fit
Nike Running Dry-Fit
FITNESS TRACKER

Een echte atleet meet zijn prestaties. Jij dus ook. Kies voor een stijlvol exemplaar, uiteindelijk ga je er toch amper naar kijken, de anderen des te meer.

SPORTSOKKEN

Hoge of lage, ons maakt het niet uit, zolang ze maar zweet absorberen en blaren voorkomen.

Nike Elite Cushioned
Nike Elite Cushioned
SPORTSCHOENEN

Plan je cardio, voorzie dan degelijke loopschoenen. Ga je enkel wat gewichtjes heffen, dan kan een stylish exemplaar, maar zorg ook dat deze voldoende steun geven.

Nike Running Free RN
Nike Running Free RN
HANDDOEKJE

Zweten kan lekker zijn, een ander zijn zweet veel minder. Hopelijk opteer je voor een fitness waar ze handdoeken voorzien, maar als dat niet het geval is, neem je je eigen exemplaar mee.

BADSLIPPERS

Wratten voorkomen? Badslippers zijn een must!

SHAKE

Een echte pro ligt voor, na en tijdens de training van een shake te slurpen. Jij, dus ook! Hang een warrig verhaal op over eiwitten en je bent helemaal mee.

You May Also Like

2 keer vers in Antwerpen

Gezond eten, tegenwoordig met een kokende vriendin in huis (toch in mijn geval, dank ...

Yugen kombucha: super gezonde gefermenteerde thee

Ergens, ooit, hadden we weleens van Kombucha gehoord. Maar dat de gefermenteerde theedrank Kombucha ...

Bloedmooie Fitgirl Myrthe is een vat vol inspiratie

Wat een straffe dame is ons dat! In onze zoektocht naar mooie dames kwamen ...

Hosting door Fraai