Soul food, de hele dag door

 
13244724_1738452679710943_9106664983195992870_n
Ontbijt- lunch en koffiezaken, je kan in Antwerpen, de hoek niet omslaan of er is er wel eentje. Opvallen tussen de massa is dan ook niet evident, maar uw Whatmatters redactie moet ergens werken natuurlijk. Af en toe slaagt een zaak er toch nog in te verrassen en laat ons BARCHEL daar gerust toe rekenen.

Heerlijk licht

Licht, open, hout en marmer voeren de boventoon en brengen je gelijk in de juiste ‘ontspannen’ sfeer. Bij Barchel kan je een hele dag binnenlopen, ‘s morgens voor een ontbijt, daarna de lunch en blijf gerust zitten voor het aperitief. De uren vervliegen hier in sneltempo en efficiënt werken is vaak ook geen prioriteit.Tussendoor geniet je trouwens van heerlijke koffie, die ook nog eens leuk wordt gepresenteerd.


 
Maar de zaak gaat nog een stuk verder: foodies en smulpapen komen hier aan hun trekken met bagels, advocadotoasts, slaatjes en nog veel meer. Dit geweldig ingericht oud herenhuis, zal al snel aanvoelen als je 2de thuis. En de naam? De 2 dames achter Barchel zijn Charlotte en Ellen ,de rest vogel je zelf wel uit waarschijnlijk?
13240689_1738455753043969_4578661639164728426_n
De zaak die opende op 31 mei wist al heel de zomer lang heel wat Antwerpenaars, bloggers en andere rekels te verleiden. Ben je er nog niet geweest? Zeker eens doen, je vriendin zal je ontzettend dankbaar zijn voor het Instagram of Pinterest momentje.

Come for the eye candy, stay for the soul food

Op de website is momenteel nog niet bijster veel te vinden, dus neem een kijkje op Instagram of Facebook als je meer wil weten over deze fijne zaak, niet ver van het Antwerpse stadspark.
https://www.instagram.com/p/BHT3KeYg5bo/?taken-by=barchel_antwerp

You May Also Like

Weekendtip: VIBESTR

Swag, shawty, shizzle, er was een tijd dat we met onze flanellen benen (en ...

Wie kan er zonder BAVET?

Als vader van 2 en met een 3de op komst moet je mij natuurlijk ...

Hosting door Fraai