SNOWBOMBING: het n°1 SKI FESTIVAL, en wij gaan!

austria-date-lockup-blue
Het leven van een Whatmatters redacteur? Soms keihard ploeteren, en heel af en toe opperste gelukzaligheid. Wanneer er een mailtje binnenvalt dat je van harte welkom bent op SNOWBOMBING bijvoorbeeld. Kwestie van een kwalitatieve reportage te kunnen maken over het festival en het nog meer bekendheid te geven in België, gaan we gelijk voor het hele festival. Ja, dan heb je Whatmatters nodig natuurlijk. Leg die perspassen maar al klaar! 

Snowbombing?

Snowboming is het ski festival in de sneeuw! Skiën, boarden en daarna of zelfs tijdens, een waanzinnig feestje bouwen, meer moetdat niet zijn. Een fancy street party, professionele boarders die in hun kunsten tonen, maar ook hot tubs en luxueuze spa’s. Hoeven we nog te zeggen, dat we geen seconde hebben getwijfeld. Alles om onze lezers kwalitaitieve reportages te brengen natuurlijk. Dat de gekste figuren ter wereld, die dagen daar te vinden zijn, was nog een extra argument om onmiddellijk skilessen te beginnen nemen. 

Waar?

SB_DN-14
In Mayrhofen, Oostenrijk, kunnen feestgangers van overal ter wereld van 3 tot 8 april 2017 terecht voor een ongekend feestje. Niet voor niets heeft dit festival de voorbije jaren heel wat prijzen in de wacht gesleept en is het elk jaar uitverkocht. Namen als The Prodigy, Bastille, Skrillex, Fatboy Slim en Rudimental sieren elk jaar de line-up en hebben niets dan lovende woorden. Of het nu midden in de bossen, in een iglo of op een bergtop is, de podia en locaties zijn adembenemend en de sfeer onovertroffen. En opsnuiven gaan we die doen!
SB14_DN_0191 (4)

Tickets nu te koop!


Tickets zijn sinds deze week beschikbaar en al vanaf 249 Britse Pond, kan je er 5 dagen overnachten en het festival vanop de eerste rij meemaken. Boeken kan je ook op www.snowbombing.com, waar je meer info kan vinden over het festival. De eerste namen worden overigens binnenkort bekend gemaakt.
Vanaf nu zullen we jullie ook voeden met regelmatige updates, filmpjes en teasers van dit festival. Wil je met ons mee en meewerken aan onze reportages en zo nationale bekendheid verwerven? Niet twijfelen, boeken!

SNOWBOMBING 2017
3-8 April 2017
Mayrhofen, Austria
FacebookInstagramYouTube

 

You May Also Like

Je wijn dagenlang bewaren met de ETO karaf!

Herkenbaar? Je opent een fles wijn, krijgt ze niet op en vervolgens kan je ...

Laat deze gin geen familiegeheim blijven

Niet dat we drankorgels zijn bij Whatmatters (alhoewel) maar dit weekend zijn we weer ...

Tijd voor een Dark 'n' Stormy!

Broeierig heet, dorstig weer en zin in een cocktail? Whatmatters is er om een ...

Hosting door Fraai