Slaap eens tegen een rotswand in Peru

Bij Whatmatters kennen we hoogtes en laagtes, wie niet? De Peruaanse hoogvlakte is ons echter onbekend. Eerlijk, veel meer dan het flauw vermoeden dat de mannen met de panfluit op de Antwerpse Meir van Peru afkomstig zijn, hebben we niet. Botsten we van de week toch wel op de Skylodge Adventure Suites zeker. Een redelijk extreem verblijf. Hier slaap je immers in een transparante capsule die in een vallei hangt. Het is eens wat anders dan een bungalow in Center Parcs natuurlijk.

Slapen in de heilige vallei

skylodge_02
Deze lodge hangt effectief aan de wand van een heilige vallei in Peru, waardoor je een fenomenaal zicht hebt, maar dat hoeven we je vast niet te vertellen. Op 400 meter hoogte, breng je hier in 3 afzonderlijke capsules, met maximaal 8 personen de nacht door. Een ervaring die je de rest van je leven ongetwijfeld niet vergeet. De capsules zijn gemaakt van een speciaal soort aluminium en sinds de opening van 2013 is er nog geen enkele naar beneden gedonderd, als dat geen garantie is.


Je kamer bereiken? Klimmen langs de rotsen! Het is niet dat je er via de rode loper binnenstapt. IJzeren hulpstukken in de wand helpen je hier een handje bij, maar het blijft een stevige trip. 
maxresdefault
Heb je hoogtevrees, ben je kortademig of begin je helemaal niet te jodelen als je een berg ziet, dan zijn er betere alternatieven. De ware avonturier geniet hier van het uitzicht, en de ervaring voor om en bij de 270 euro per nacht. Let wel het transport naar je hotel, de klimuitrusting, diner met wijn en ontbijt zijn dan inbegrepen. Uitkijken met de wijn zouden wij zeggen en voor de rest: genieten! 
Boeken kan hier.

You May Also Like

Kijk eens verder dan je mancave

Schep sfeer en decoreer De tijd dat een man niet verder kwam dan het ...

Mad Max pakt uit met een nieuwe TAG Heuer

Max Verstappen is een knaapje naar ons hart. Razendsnel, boordevol temperament, mondig en knappe ...

The Sky is the Limit: BMW M850i Night Sky Individual

Letterlijk en figuurlijk!  Gisterennacht werd de M850i Night Sky Individual voorgesteld. Niet toevallig de nacht ...

Hosting door Fraai