In Sint-Niklaas heerst King George!

king-george-cafe-300x300

Een creatief communicatiebureau dat een café opent … bijzonder, maar dan mag je natuurlijk een pareltje verwachten! Met het King George Café in Sint-Niklaas, hebben deze creatievelingen alvast wat prachtigs gerealiseerd. 

Of het nu de marmeren toog van meer dan 10 meter, het gedeelte dat wel wat weg heeft van een bibliotheek of het stuk is met bloemenprints en exotische planten, wij zijn er nog niet uit, maar overtuigen doet het geheel wel. Chapeau voor de ontwerpers van dit café. We zouden kunnen zeggen dat het aanvoelt als thuiskomen, maar jammer genoeg wonen wij niet zo mooi. Het loon op de Whatmatters redactie is bijzonder karig (leugenaars, nvdr.). 

In dit café kan je de hele dag terecht voor een kopje koffie, een lunch of een aperitiefje. Ook de taart mag je zeker niet aan je laten voorbijgaan. 

kg-cafe-mill-500x281

Dit café is een onderdeel van “The House of King George”, een plek van meer dan 1.000m2 in een voormalige tapijtfabriek. Naast het café vind je hier ook nog een conceptstore vol met design- en interieurspullen, meeting rooms en een evenementenhal. En uiteraard The Mad Creative Agency King George. Ruimte genoeg dus om ideeën op te doen, bij te praten of een lekker hapje te eten. 

Of je nu inspiratie wil opdoen, lekker wil lunchen of gewoon je woonst wil volstouwen met de leukste spullen, hier zit je dus altijd goed. Wij hebben alvast weer een extra plekje buiten Antwerpen gevonden, vol met gelijkgestemde zielen en fijne koffie 

Meer info vind je op de site, Facebook en Instagram 

You May Also Like

De Whatmatters & La Vie en C budget travel challenge Deel II

Kan je op vakantie gaan voor slechts 400€? Wij dagen Mister C. uit!  Het ...

Review: Veranda

Bourgondiërs niet meer, maar zeker niet minder, dat zijn we bij Whatmatters! Aangezien onze ...

2 keer heerlijk Italiaans

Dit weekend duiken 2 keer Brussel of toch op zijn minst de Brusselse rand ...

Hosting door Fraai