Shhhtt, wij leven The Quiet Life

Hoewel we zelf de “swag” hebben van een net gerevalideerde bejaarde, houden we er ons bij Whatmatters toch aan geregeld een streetwear label in the picture te plaatsen. Vandaag is het de beurt aan The Quiet Life, gewoon omdat die naam bij ons past.
ql-fall-16-look-36

American streetwear

Dit label uit Californië gaat al sinds 1997, wat een eeuwigheid is in de hedendaagse mode. Andy Mueller, het creatieve brein achter het label, is niet alleen ontwerper, eigenlijk is hij ook grafisch ontwerpen. Dat zie je uiteraard terugkomen in de collectie, die met veel grafische prints werkt.


Daarnaast fabriceert Andy nog skateboards, heeft hij een klein muzieklabel, een designfirma en nog wel wat activiteiten. Waar die man de uren vindt omdat allemaal gedaan te krijgen, geen idee, maar dat het werkt is een feit.
ql-fall-16-look-09
Bestellen kan online, maar ook freshcotton heeft een aantal stuk van de collectie in huis gehaald.
Facebook / Instagram

You May Also Like

Dit is het bescheiden stulpje van Elon Musk

Met een prijs van $24.500.000 bescheiden als je het naast een vermogen van $30 ...

Mexicaans gesokt

Het leven is te kort om slecht gesokt door het leven te gaan, is ...

Hosting door Fraai