Shhhtt, wij leven The Quiet Life

Hoewel we zelf de “swag” hebben van een net gerevalideerde bejaarde, houden we er ons bij Whatmatters toch aan geregeld een streetwear label in the picture te plaatsen. Vandaag is het de beurt aan The Quiet Life, gewoon omdat die naam bij ons past.
ql-fall-16-look-36

American streetwear

Dit label uit Californië gaat al sinds 1997, wat een eeuwigheid is in de hedendaagse mode. Andy Mueller, het creatieve brein achter het label, is niet alleen ontwerper, eigenlijk is hij ook grafisch ontwerpen. Dat zie je uiteraard terugkomen in de collectie, die met veel grafische prints werkt.


Daarnaast fabriceert Andy nog skateboards, heeft hij een klein muzieklabel, een designfirma en nog wel wat activiteiten. Waar die man de uren vindt omdat allemaal gedaan te krijgen, geen idee, maar dat het werkt is een feit.
ql-fall-16-look-09
Bestellen kan online, maar ook freshcotton heeft een aantal stuk van de collectie in huis gehaald.
Facebook / Instagram

You May Also Like

Hublot heeft een horloge aan de prijs van een Ferrari…

Beter…het is gewoon een Ferrari! Hublot prijkt al langer als vandaag met reclame op ...

Milan Palma, handgemaakte tassen

Van handgemaakte tassen kunnen we ook als Whatmatters mannen niet genoeg krijgen. Dan bedoelen ...

Mannen opgelet! Zo koop jij de perfecte lingerie voor haar

Een cadeau waar ook jij iets aan hebt!  Ok, we zijn misschien net iets ...

Hosting door Fraai