Samen op Instagram met Elize Daene

Als man droom je toch maar van één ding? Nee heren, niet dat! Omringd worden door je naasten en verzorgd worden door het vrouwtje van je leven. Als dat dan ook nog een model is, is dat mooi meegenomen nee? Als je het ons vraagt is Elize Daene van het zorgzame type en toevalligerwijs nog model ook. Het hoeft dus niet bij een fantasie te blijven … Niet toevallig spotten we deze ravissante verschijning, ex Miss Coast deelneemster en vlotte babbelaarster op Instagram. Ze blijkt nogal verslaafd te zijn aan sociale media, maar als dat het enige minpuntje is … Ontdek het vooral zelf in het onderstaande interview dat we met Elize afnamen.
Elize, leg dat zorgzame is uit?
image4-1
Ja jongens, in het dagelijkse leven sta ik vooral in om de mensen te helpen. Ik ben een thuisverpleegkunde met het hart op de goede plaats. Ik ben 22 jaar jong en in mijn vrije tijd ben ik vooral bezig met sociale media.
Als wij ooit aan ons bed gekluisterd zijn, hopen we … soit! En daarnaast ook nog modellenwerk?
Daar ben ik toch al een jaar of 4 meer bezig ja. Ik ben model voor Amode, een gekende kledingzaak in West- Vlaanderen. Daarom blijf ik ook graag op de hoogte van mode. Op mijn Instagram deel ik dus ook graag mijn smaak van kledij met mijn volgers. Ik hoef niet te vertellen dat daar heel wat van Amode tussenzit waarschijnlijk?


Mo ho seg! Van een beetje sluikreclame zijn we niet vies! Waarom dat modellenwerk eigelijk?
Vroeger was ik erg verlegen, toen was dat vooral om ‘bevestiging’ te krijgen of ‘het’ wel mooi was. Maar ik ben veel gegroeid en nu doe ik het gewoon graag, ik steek graag mijn tijd in die dingen en soms verdien ik er ook een centje mee, dat is mooi meegenomen.
image3-1
Centjes, kledij, Jens, hoe zit dat eigenlijk met onze modellencarrière? Je bent heel actief op de social media, waar maak je daar het verschil?
Ik ben in het dagelijkse leven vooral bezig met mensen verzorgen, ik zie het niet veel andere modellen en blogsters doen. Daarnaast heb ik ook wel een ruiger kantje. Als ik uitga drink ik bv. een pintje ipv een glas cava. Ik ga ook liever naar KLJ feestjes op de boerenbuiten bij ons 😉 dan naar exclusieve vip feestjes. Alhoewel dat ook altijd wel eens leuk kan zijn 🙂
Wij krijgen nu een visioen van onze bompa, die ruig, … soit. Bier, daar passen wij meestal zelfs voor! En we hebben geen geschikte broek voor de KLJ-feestjes, dus daar zijn we ook al niet welkom. Bon, we gaan je niet vaak tegenkomen. Wat plof je nog op die social media van je?
Ik deel graag leuke kledij, stuks die betaalbaar zijn, maar ik ben ook bezig met gezonde voeding. Dit deel ik ook af en toe op mijn pagina. Via privé bericht of comments sta ik altijd open voor vragen (waar ik de kledij heb gehaald, wat het recept is van het gezond gerechtje).
image1
Heren, vragen staat vrij! Die knolselder waar heb je die gehaald? En nu we toch over selder bezig zijn: Je hebt een vriend?
Ja, ik heb een vriend, hij steunt mij in alles wat ik doe. Ook als ik soms wat te veel op sociale media zit ;). Hij weet dat het voor mij een doel heeft. Ik vind het belangrijk om te kunnen doen wat ik wil doen. En als man moet je weten dat vrouwen nu eenmaal veel bezig zijn met sociale media, accept that!
Hij liever als wij! Nog een gouden tip voor mannen in deze barre tijden vol met social media?
Als je vriendin vraagt om op de foto te gaan, en er 10 moet nemen om de juiste te hebben om op Instagram te plaatsen :p gewoon blijven lachen en niet zeuren haha!
image6
Ik lach sowieso nooit op foto, dat is meer iets voor Jens! Waar kunnen onze lezers je spotten?
Ik ga graag iets drinken in gezellig cafétjes. In Brugge stad heb je er veel. (Bar’n, poatersgat, cafe du theater, bar des amis, …)  Daar ga ik graag. Of iets uit eten ( Jilles beer en burgers) , ontbijten (home sweet home lunch st andries) . Mijn  favoriete zonde zijn frietjes van de frituur J
image9
Het is dat we er net op citytrip geweest zijn of we zaten al terug in Brugge! Als afsluiter Elize, voordat we je verder de sociale media laten checken. Nog andere plannen dan een Instagram post plaatsen?
Mijn ambitie naar de toekomst toe is om nog steeds op Instagram te kunnen bloggen en misschien leuke en nieuwe kansen te krijgen daar door. Ook mijn job als verpleegkunde is heel erg belangrijk voor mij. maar dat kan ik wel combineren.
En zo draait alles rond social media bij Elize. Wij steunen de vriend alvast! Meer weten over Elize? Waar anders dan op Instagram of Facebook. Heel wat posts gegarandeerd!
 

You May Also Like

Daarom is EATS Channel het lekkerste Instagram account in jaren!

Een account voor Bourgondiërs… Eten en drinken…daar zijn we wel voor te vinden. Gooi hier ...

Marije Oosting Santa’s Next Sugarbabe

Eerder brachten we al een artikel over Sugardating en lieten we enkele sugarbabes aan ...

Diepgelovige fotografe Miss België weigert bikini-foto's

Ze is diepgelovig, gelooft in God en de duivel, gaat elke dag naar de ...

Hosting door Fraai