De dansende krullenbol van Rony Correa

Het is ondertussen bekend, we hebben bij Whatmatters de dansmoves van een reumapatiënt zonder pillen. Dat is geen ramp, we kijken er liever naar dan dat we zelf de dansvloer opgaan. Wij drinken liever! Laat dat een heel ander verhaal zijn bij Rony Correa. Deze Amsterdamse spring in het veld heeft van haar hobby haar beroep kunnen maken en danst dan ook de hele dag door. Met een bos haar om u tegen te zeggen en een eeuwige glimlach. We kunnen dit gerust één van de leukste gesprekjes tot op heden noemen. Lees gerust even mee!
Bon, sta nu even stil Rony en stel je even voor
Ik ben een gekke, spontane, levensgenieter. O ja en een dansende krullenbol, maar dat hadden jullie alvast door!
14191773_1091459484269579_2006241273_o
Dat hebben we gemerkt, ja. Ben je al lang bezig met dansen?
Ik ben vanaf 2012 afgestudeerd aan Dansacademie Lucia Marthas in Amsterdam en sindsdien professioneel uitvoerend danseres en dans docent. Ik dans natuurlijk al sinds mijn kindertijd en heb van mijn passie/hobby mijn werk morgen maken. Niets is mooier dan dat.
Dat gevoel hebben wij ook elke dag! Hoe komt het dat dansen zo een passie is?
Ik ben altijd al bezig geweest met dansen en zingen. Als kind deed ik elke artiest na van tv en waren de Spice Girls, Jennifer Lopez en Mariah Carey mijn grote voorbeelden. Mijn moeder heeft me gelukkig ook opgevoed met goede oldskool muziek. Iemand te kunnen zijn die kan dansen, zingen en performen. Dat doel heb ik altijd al voor ogen gehad en ik deed er alles aan dat te behalen. Niets maakt me meer blij dan op het podium te zijn. Dat is mijn drug!


Perfect. Normaal kosten drugs geld, maar jij wordt er nog voor betaald ook! Heb je nog speciale karaktertrekjes?
Ik ben knettergek van nature (heb bijvoorbeeld nooit alcohol of drugs nodig om een leuke avond te hebben), impulsief, heb sex appeal en mega sociaal.
14273479_1091459544269573_1439307921_o
Al die stellingen kunnen we alleen maar volmondig beamen, na een gesprek van nu om en bij de 10 minuten. Ben je ook zo uitbundig op de sociale media?
Ik heb onwijs contrasterende posts. Van de meest sexy dans foto’s met weinig aan te hebben tot aan spirituele quotes en foto’s van reizen of gekke spontane foto’s met vriendinnen. And to be honest, who doesn’t loves a caramel curly island girl?
 

Sky is the freaking limit!!!

 
 
Wij zijn fan en onze lezers ongetwijfeld ook. Van die foto’s met weinig aan toch … En kan je vriend daarmee lachen?
Ik heb momenteel geen vriend. Ik ben heel erg openminded, en dat zou me in een man ook heel erg aantrekken. Ook iemand die een duidelijk doel heeft in zijn leven vind ik su-per aantrekkelijk!


Ons brein staat volledig open! Waar moet een man niet mee afkomen bij jou?
Kap met die walgelijke openingszinnen zoals “niet zo boos kijken hoor” of “hey, ik ken jou”. Be a man .. Spreek me aan met wat me opviel aan je of iets. En vooral, wees jezelf, imperfecties zijn aantrekkelijk as hell. Daarnaast support je wifey in haar dromen… Niets is mooier dan samen een droom leven te bouwen.
Wat zijn jouw dromen nog?
Mijn main goal is gelukkig zijn, super cliché but true. Daarnaast een basis te hebben hier in Nederland maar mijn passies dansen/zingen en reizen te combineren. Overal ter wereld kan je daarmee op zich aan de bak, dus dat gaan we doen!
14233435_1091459477602913_143429334_o
Als laatste: Waar kunnen we die krullenbol spotten?
Ik dans elk weekend in clubs als gogo danseres dus uitgaan doe ik niet veel simpelweg omdat ik daar de tijd niet voor heb en ik clubs dan zat ben. Festivals zoals Encore Festival en Latin Village kan ik dan wel weer ontzettend van genieten. Lekker in de buitenlucht, (hopelijk) mooi weer, festival outfitje aan en mijn beste vriendinnen om me heen. Qua drinks & foods .. Ik drink geen alcohol dus wat dat betreft ben ik iets wat saai. Favorite food: SUSHI! In Amsterdam Bijlmer Arena zit mijn fav sushi tentje : Ichi-E.
14218457_1091459620936232_1962734489_n
Klaar, dan weten we nu gelijk waar we kunnen gaan eten. Rauwe vis zal het zijn! Rony bedankt voor de aanstekelijke babbel!
Alles weten over Rony? Volg haar moves op Facebook en Instagram, je zal het je niet beklagen.
Credits Foto’s: Michel Klink, Deepak Harkoe, Marty Marn

You May Also Like

Vlaamse Pareltjes van Instagram Deel VI: Ines Van Uythem

Waarom de hele wereldbol afschuimen op zoek naar mooie pareltjes als we er in ...

Games & Babes…dan zitten we bij Marissa Galle op het juiste adres!

Een mooie babe die het nieuwste game-nieuws presenteert, het beste uit twee werelden… Wie ...

Rondingen die gezien mogen worden: Janine!

Instagram is een bijzonder fenomeen. We willen er al weleens jongedames benaderen die ons ...

Hosting door Fraai