Rocycle: De nieuwe fitnesshype!

Nog nooit van Rocycle gehoord? Dat is niet erg, je kan rekenen op Whatmatters om helemaal mee te zijn en je bij een gesprek onder vrienden, niet volstrekt belachelijk te maken. Schaven aan de algemene kennis van onze lezers, één van onze missies. 

Het gaat hier om een killer workout op de fiets, en nee, begin nu niet over spinning te leuteren! Deze hype, die ongetwijfeld nog naar België komt, belooft een uurtje afzien, maar het is het waard. 

A killer bike workout for badass people

Deze workout ontwikkeld door Rogier Van Duyn, Nederlandser maken ze de namen niet, garandeert minimaal 45 minuten afzien, maar dan wel op een fijne manier. Cardio, kracht en mindfullness worden gecombineerd in een totaalpakket, waar het zweet ons nu al van uitbreekt. Onze fysiek is niet meer wat het geweest is … 

Wat je mag verwachten? 

Saturday morning traffic ??? #partyonabike #ROCYCLE

A post shared by Rocycle (@rocyclestudios) on

Een workout bij kaarslicht en pompende beats, geef toe: het is eens wat anders. Je ‘core’ krijgt het zwaar te verduren, je bloed pompt als een booreiland en geraakt in een natuurlijke high, zonder dat er ook maar een mespuntje wit poeder aan te pas komt. Na een uurtje kom je pompaf, maar als herboren buiten. 

De muziek staat centraal en elke coach selecteert zelf zijn eigen playlist. Je kan er een hele dag door terecht, want er zijn meer dan voldoende instructeurs, dus quasi elk uur kan je van start gaan. Online reserveren is aangewezen en de agenda vind je op de site. Wees wel voorbereid op een heleboel mooie mensen, maar laat dat een overduidelijk pluspunt zijn. 

Probeer het eens

When you ride, do it right. ? Top available in the studio. ??? #partyonabike #ROCYCLE

A post shared by Rocycle (@rocyclestudios) on

Wil je het een keertje uitproberen? Dat kan, selecteer je vrouwelijke coach, we blijven mannen natuurlijk, en zak af naar Amsterdam. Voor 18 euro krijg je niet enkel een training om u tegen te zeggen, maar ook nog een flesje water, fietsschoenen en voldoende handdoeken. Ook abonnementen zijn mogelijk en voordeliger. Wachten tot er een vestiging in België komt, kan natuurlijk ook. 

Meer weten, bekijk de mooie site van Rocycle of neem een kijkje op de Facebook– of Instagrampagina

Wij wensen jullie alvast veel succes en sterkte! Wij zijn er alvast van overtuigd! 

You May Also Like

Zachtere mannen zijn beter in bed

Boys, stop maar met dat overdreven stoer gedoe en het dagelijkse tripje naar de ...

Met de Cristiano Ronaldo Workout krijg jij een kathedraal van een lichaam

En vergeet de benen niet!  We moeten het toegeven, we hebben al scherper gestaan. ...

Hosting door Fraai