Nanaseasons, de stem van de Parijse jeugd

Dat tieners niet enkel kattekwaad uithangen en nutteloos door de straten dwalen, bewijzen de 5 Parijse tieners die NANASEASONS uit de grond hebben gestampt. Een leuk streetwear merk, dat nog niet echt gekend is bij het grote publiek.

Gevoelens verbinden

Dit merk mikt dan ook resoluut op de teenager en willen de verbinden door muziek, feestjes, maar vooral kleding. Zijn we bij Whatmatters toch wel weer te oud zeker… Opgestart in 2014, hebben al heel wat bekende muzikanten hun steun aan het merk gegeven en een duwtje in de rug.


Verwacht je aan leuke caps met teksten die refereren aan de zorgen, gevoelens en attitudes van de jeugd uit de Franse hoofdstad, die de laatste tijd toch we wat klappen te verwerken heeft gekregen. Hun laatste collectie ‘Teenage Romance’ speelt hier nog eens extra op in, door te focussen op de kalverliefdes die ieder van ons in het verleden al wel eens heeft gehad.
https://www.instagram.com/p/BJ4J6TyB-Jc/?taken-by=nasaseasons

Star approved

Treed in de voetsporen van Rihanna en Wiz Khalifa en bekijk de collectie eens op de site, waar je overigens ook gelijk kan bestellen. Ook bij Freshcotton is dat overigens mogelijk.
alex_daillance_-_bhjded_1024x1024
 Instagram

You May Also Like

Dit voorjaar draag jij een jeansvestje!

Tenminste als je hip wilt zijn! Ok, de meningen zijn wat verdeeld over de ...

Whatmatters ging shoppen bij Mainline Menswear

Webshops zijn er in alle mogelijke maten en vormen. Gelukkig maar, zo heb je ...

Hemden heb je nooit genoeg

Een 40-tal, dat was de uitkomst van een snelle telling van de hemden in ...

Hosting door Fraai