Op de sofa bij pittige Elis Stone

Sticky, Jenzie, Smalle, Witte, Held,…het zijn maar een paar bijnamen die ze ons in de loop der tijden hebben meegegeven. Gedeponeerd hebben we ze (nog) niet dus iedereen is vrij deze nog steeds te hergebruiken. Om maar te zeggen, wij zijn niet echt gehecht aan onze bijnamen en we zullen er ook zelf nog niet direct verzinnen om ons privéleven van ons professioneel leven te scheiden. Maar wij zijn natuurlijk dan ook geen superster, zanger of model waar dit perfect bij past. Elis Stone is een ander paar mouwen. Een knappe jongedame die zich al eventjes in het modellenwereldje bevindt en naast haar carrière als model net een Master Psychologie op zak heeft. We leggen ons vandaag alvast op de sofa maar wel met het enige verschil dat het wel wij zijn die vandaag de vragen gaan stellen. Kussen onder het hoofd, beentjes in de lucht en GO!

thumb_2_1024

Elis Stone, een niet alledaagse naam…maar wie zit hier achter?
Elis Stone is een modellennaam die ik gekozen heb toen mijn hobby – modelling- steeds drukker en drukker werd. Ik wilde graag een onderscheid maken tussen mijn persoonlijk leven en de modellenwereld. Vandaar dat ik het de tijd rijp vond om een pseudoniem te bedenken.  Elis verwijst naar mijn middelste naam die ik verkregen heb van mijn lieve zachtaardige oma. Stone staat dan weer voor pit, durf en standvastigheid. Op deze wijze vormt de naam een perfecte combinatie van zacht en vurig. Net zoals ik van karakter ben.

Ons noemen ze Sticky en Smalle, waar dit voor staat hebben we het raden naar want wij zijn ondertussen wel breder dan een gemiddeld potlood, maar soit…over naar u…hoe lang ben je al model?
Ik ben zelf steeds verrast wanneer ik tegen mensen vertel dat ik bijna 10 jaar modellenwerk doe. Hiervan zit ik vijf jaar bij een agency. Mijn ouders hebben me steeds toegelaten om te ontdekken wat ik als model kan betekenen, maar ze hebben me daarnaast gewezen op het belang van een diploma. Ik ben in juni eindelijk afgestudeerd als Master klinische Psychologe en ben ontzettend trots op het parcours dat ik heb afgelegd. Jammer genoeg had ik bijgevolg niet altijd de tijd om mijn studies en modellenwerk te combineren, maar nu heb ik gelukkig terug meer tijd. Je zult dus weer wat meer van me horen ;-).

Top! En indien we met een identiteitscrisis zitten, leggen we ons wel even bij je op de sofa…waarom ben je begonnen als model?
Al van kleins af aan vond ik het erg leuk om in de huid van iemand anders te kruipen, een toneel op te voeren op school en catwalkshows te houden voor mijn ouders wanneer Miss België op televisie was. Fotografen hebben contact met me gelegd via mijn zus, die een tijdje ook model is geweest. Vanaf het begin voelde het poseren erg natuurlijk aan. Ik hou er van om een andere persoon te spelen voor de lens: onschuldig, rebellion, verleidelijk, femme fatale, enz.

thumb_14102676_1650286858616987_2144841034220711139_n_1024

Ik voel tegelijk een acteercarrière komen…zoeken ze geen nieuwe Bond-Girl? Wat zijn je persoonlijke eigenschappen, waarmee onderscheid je je van anderen?
Voor mij is het belangrijk om beleefd en respectvol te zijn naar anderen en hun werk toe. Ik geloof dat een goede verstandshouding leidt tot kwaliteitsvollere resultaten. Jouw carrière staat of valt met de manier waarop je in contact treedt. Niemand zal nog met je willen samenwerken wanneer je geen appreciatie toont. Daarnaast schatten veel mensen me jonger dan ik ben, maar gelukkig kan ik volwassen redeneren. Ik voel dat ik daarin een stapje voor ben op anderen. Tot slot ben ik een durfal. Ik sta open in het leven en zoek steeds nieuwe uitdagingen.

Helemaal uit het Whatmatters DNA gesneden! We wisten dat we je moesten contacteren! Vertaalt dit zich ook in een persoonlijk levensmotto?
Een motto dat me erg aanspreekt is: “Die with memories, not with dreams.” Vroeger vond ik risico’s nemen angstaanjagend, maar ondertussen heb ik geleerd dat ze vaak leiden tot mooie avonturen Zo heb ik vorig jaar op mijn eentje vrijwilligerswerk gedaan in het buitenland. In januari staat  er 2,5 maand rondtrekken in Australië op de agenda. Daarbuiten daag ik mezelf steeds opnieuw uit door deel te nemen aan nieuwe projecten, sporten en het leggen van contacten. Ik wil niet op mijn 80ste wakker worden en spijt hebben dat ik zoveel dromen niet verwezenlijkt heb.

Wij hopen trouwens op ons 80ste nog steeds wakker te worden, desondanks onze gejaagde levensstijl. Social Media dan…uiteraard ook voor u superbelangrijk…waarom moeten we je hierop volgen?
Na veel geknoei – ik ben niet zo technologisch aangelegd (lacht)- heb ik net een Instagramaccount aangemaakt. Ik zal er binnenkort frequent quotes en foto’s op posten. Op deze manier kan je bij blijven met de nieuwste trends vanuit de modewereld,  ideeën opdoen voor outfits, word je op de hoogte gebracht van de nieuwste hotspots, kan je hernieuwde kracht putten uit mijn aanmoedigende quotes en me volgen op al mijn reizen.

thumb_8_1024

Wij volgen!!! Een persoonlijk vraagje dan…heb je een vriend? Wat heeft hij/of wat moet een man doen om jou te verleiden of te behagen?
Momenteel heb ik geen vriend. Hiervoor heb ik bewust gekozen omdat ik aanvoel dat ik momenteel mezelf nog verder moet leren ontdekken en graag onbedwongen avonturen willen beleven in het buitenland. Maar….ik zeg natuurlijk nooit nooit ;-).

Dat zullen ze hier graag horen sé! Voor de geïnteresseerden…welke tips zijn essentieel voor mannen? Wat wil je hen zeker meegeven?
Dit vind ik een moeilijke vraag. Ik ben namelijk van mening dat een man het aantrekkelijkste is wanneer hij zichzelf is. Als hij zich moet voordoen als iemand anders voelt dit erg onnatuurlijk aan. Zelf val ik op echte ruige mannen die weten wat ze willen, prioriteiten kunnen stellen en hun meisje verdedigen en beschermen. Wat romantiek en een goede wardrobe is daar natuurlijk niet bij uitgesloten.

Lap, Kevin…heb ik je niet gezegd dat wij best wat ruiger mogen zijn? De ‘Favo’-vraagjes dan…waar ga je stappen, iets eten of drinken? Wat zijn jouw favoriete plekjes?
Mijn hometown city is bij uitstek Antwerpen. De stad waar je op straat de laatste modenieuwtjes ontdekt, maar waar er ook gezellige bars zijn en exclusieve restaurants. Voor een vegetarische bagel ga ik graag langs bij Barnini, bar Gloed is the place to be voor een lekkere aperitief of home made ice tea en als je graag exclusief uit eten gaat is Felix Pakhuis een goed adres.

thumb_3_1024

Guilty pleasure?
Mijn favoriete zonde… kledij kopen zodat ik niet meer toekom met mijn kleedhangers. Maar dat was waarschijnlijk quite obvious ;-).

Haha…we hebben er zelf thuis rondhosen met hetzelfde idee…tot groot jolijt (en onze spijt) van Mastercard. Een allerlaatste vraagje…wat is je ambitie naar de toekomst toe?
Momenteel staan er heel wat mooie reizen voor de boeg: een rondreis in Thailand met mijn bestie, een weekje fotoshoot in Malta en dan Australië als summum. Verder ben ik benieuwd om te zien hoe ver ik geraak met mijn Instagram-account (allemaal volgen is the message 😉 !). Op lange termijn hoop ik een baan te vinden als psychologe waar ik met plezier naar toe ga. Natuurlijk zal ook het modellenleven altijd deel uit blijven maken van de wondere wereld van Elis.

Elis…We gaan u volgen meid! En net als al onze lezers! Alvast heel veel succes in alles wat je onderneemt, veel plezier tijdens je trips en shoots en wij volgen het sowieso van kortbij. En jullie lezers…deze keer geen vraag…maar een bevel! Volg deze ravissante knapperd en maak haar Instagram zooooooo groot zodat we nog heel veel van haar mogen horen! Hop hop…je moest al aan het volgen zijn!

thumb_9_1024

You May Also Like

Vergeet de G-Spot…vrouwen worden echt wild van de A-Spot!

Bestaat hij of bestaat hij niet…deze discussie gaan we hier vandaag niet voeren. Wel ...

Het Antwerps kantje in model Yana Breugelmans

Wij bij Whatmatters zijn geboren en getogen rekels uit Antwerpen. Door omstandigheden woont de ...

Bewezen: Daarom heeft jouw lief het altijd té koud!

Herkenbaar? Terwijl jij de sweater aan de kant gooit, het aangenaam warm hebt en ...

Hosting door Fraai