Omdat ook wij diep van binnen artiesten zijn: Dianne van den Eng

Artiesten, je hebt ze in alle mogelijke vormen. Eerlijk? Wij zien ze het liefst in ravissant knappe, vrouwelijke vorm. Daar hoeven we geen tekening bij te maken waarschijnlijk. Wel: In Amsterdam lopen er zo wel een aantal rond. Zo botsten we tijdens het dwalen door de Jordaan op Dianne van den Eng. Even later zaten we gezellig op een krukje in de zon, aan het water, onze vragen af te vuren. Soms kan het leven van een Whatmatters redacteur toch heerlijk complexloos zijn. Wat deze opkomende actrice te vertellen had, lees je hieronder.
Hoi Dianne, we openen altijd even met een korte voorstelling, dus laat je gaan … Wie ben je?
14247640_1020956498002514_1389340470_oWel, eigenlijk ben ik dat ben ik de laatste tijd steeds meer aan het ontdekken. Maar mijn naam is dus in elk geval Dianne van den Eng, daar ben ik zeker van 😉
Ik zeg wat ik denk, ben sociaal, open en ontzettend chaotisch..dol op het leven en mensen om me heen! Ik ben niet zo goed in alleen zijn. Mijn hoofd is een rollercoaster met allemaal nieuwe ideeën. Ik raak altijd alles kwijt maar weet mezelf gelukkig altijd nog terug te vinden. Mijn motto is liever gek dan saai! Je merkt als actrice dat je eigenlijk constant een klein speels kind bent, alles wat je om je heen ziet, wil je mee spelen of zoek je nieuwe ideeën in, dat is het mooiste aan mijn vak, dat je constant een kind mag zijn. Ik geloof dat je ook best wel schaamteloos moet zijn, en dat ben ik ook wel, Haha!
Een schaamteloze actrice, Jens, we hebben het hier getroffen! Hoe lang ben je trouwens al bezig met dat acteren Dianne?

Ik ben nu 2 jaar serieus bezig in het werkveld, ik merk dat het een harde wereld is met enorm veel concurrentie. Ik ben na mijn havo vanuit Harderwijk naar Amsterdam verhuisd om te acteren. Momenteel ben ik bezig met de opleiding van Kemna casting, het grootste castingbureau van Nederland. Het is enorm leerzaam. Hierna wil ik naar de toneelacademie in Maastricht, om nog 4 jaar zoveel mogelijk ervaring op te doen en beter te worden!
13599899_974671882630976_8688633405001176242_n
Nu willen wij ook wel acteurs worden, maar 4 jaar, nee dat hebben we er ook niet voor over. Jij bent er waarschijnlijk ook nog eens al veel langer mee bezig?

Ik wil en kan eigenlijk niks anders dan acteren, ik haal zoveel voldoening uit op een set staan, ik zie het niet als werk, maar als een hobby en een passie. Ik stond al in het theater toen ik 7 was, en deze liefde voor het vak is er eigenlijk nooit meer uitgegaan.
Dat is kinderarbeid! Soit … Hoe haal je het van die bikkelharde concurrentie?

Oei, dat is een goeie! Haha deze vraag word me te vaak gesteld, logisch natuurlijk. Ik denk dat ik me toch wel onderscheid door mijn uitstraling. als mensen denken dat ze hoogte van me krijgen, worden ze weer op een totaal ander pad gebracht, tenminste dat is iets wat ik enorm vaak hoor.
 

Liever gek dan saai

 
Wij kunnen je hier in elk geval geen sikkepit doorgronden, dus het kan wel kloppen. Ook actief op de social media?

Je moet me niet volgen, maar hey, graag!!!! Vind ik leuk. Ik moet zeggen dat ik niet iedereen dagelijks op de hoogte stel van mijn leven, maar dat als ik het doe kan het wel eens leuk zijn. Een filmpje van een pratende kat of zo.


14285101_1020952794669551_1434423327_o
Een pratende kat, ongetwijfeld zitten onze bronstige, mannelijke lezers daarop te wachten! Wat ons bij de volgende vraag brengt: Heb je een vriend?

Ik heb geen vriend wel een kat, ook nog nooit een vriend gehad trouwens. Om mij te verleiden moet je me juist niet verleiden, snappen jullie het nog. Ik val op onbereikbare mannen, of mannen doe net doen alsof.
Nog nooit een vriend … tgoh. Tussen onze lezers zitten ongetwijfeld wel wat onbereikbare gevallen en nog meer die doen alsof, dus wie weet. Kandidaturen mogen naar de Whatmatters redactie gestuurd worden! Ondanks het gebrek aan ervaring: Nog tips voor mannen?

Wees jezelf, heb iets te vertellen, ik houd van diepgaande gesprekken over het leven, oh en gooi die Nike airmax in de kledingbak naar een goed doel.
14233454_1020955098002654_1557871183_o
Euh Jens, ik heb Nike Air Odyssey’s, zou ik die gewoon mogen houden? Waar ga je stappen in Amsterdam?

Ik ben enorm fan van de Disco Dolly, daar ben ik elke week wel te vinden. Enorm leuke mensen en goede muziek. Ook vind ik het heerlijk om de Jordaan in te gaan, en nieuwe plekjes te ontdekken.
Daarnaast ben ik ook dol op karaoke bars.
14285448_1020954791336018_1597152293_o
WTF … karaoke bestaat dat nog? Over de Jordaan hebben we Jantje Smit wel is horen zingen, maar het kon ook Hazes zijn, soit … Als afsluiter, nog grote ambities?

Nog veel beter worden als actrice, zoveel mogelijk blijven spelen, en toch wel in een grote bioscoopfilm op het witte doek te zien zijn. Ook wil ik mezelf verder ontwikkelen van actrice naar artiest, dus breder, qua theater etc..omdat dat veelzijdiger is.
Dat hadden we durven gokken! We wensen je al veel succes. Voor de liefhebbers van artistiek talent, volg Dianne op Facebook. Wees voorbereid op heel wat pratende poezen …

You May Also Like

Knap ding Chanty is veel meer dan Miss Bobo

Als er één modeshow is in Vlaanderen en bij uitbreiding gewoon Vlaanderen waar ze ...

Esmeralda Roxana Alvarez Leyva maakt Vlaanderen tikkeltje exotischer

En niet alleen Vlaanderen maar ook Whatmatters is met één post 20° graden warmer ...

Sneller en mooier dan Leylah Alliet wordt het hier niet

  Dit bericht bekijken op Instagram   Een bericht gedeeld door Leylah Alliet (@leylahalliet) ...

Hosting door Fraai