Hemden heb je nooit genoeg

Een 40-tal, dat was de uitkomst van een snelle telling van de hemden in mijn kleerkast. Valt reuze mee dus, want van hemden kan je er eigenlijk niet genoeg hebben. Naast het aantal, viel vooral mijn voorkeur voor blauw me op, maar dit terzijde.
lv-fashion-jun-201677893

Martin Maple, op en top Belgisch

Mannenhemden vind je op heel wat plaatsen, maar ben je op zoek naar een op en top Belgisch hemd, met oog voor detail, dan moet je maar eens naar de collectie van Martin Maple bekijken. Hoewel de naam anders doet vermoeden, zit het moederhuis gewoon in Ingelmunster.
Die maple slaat natuurlijk op de esdoorn, die ook het logo van het merk vormt. Zo dat weten jullie dan ook weer. Waarmee deze West-Vlaamse rekels zich onderscheiden?
2 verschillende fits
Omdat we nu eenmaal niet allemaal over dezelfde lichaamsbouw beschikken, kijk bijvoorbeeld naar mijn kathedraal en het dorpskerkje van Jens, bieden ze 2 pasvormen aan. De classic fit voor de man die van wat meer bewegingsruimte houdt en de modern fit, voor als alles wat strakker mag zitten. Geen angst, wat strakker wil hier niet benepen zeggen.


Voor de stoffen doen ze bij Martin Maple enkel beroep op kwalitatieve Europese leveranciers en werken ze met 100% katoen. Geloof ons, dat voel je!
Tel daar nog de piekfijne afwerking, de contrasterende voet van de binnenkraag en het borduursel bij en je hebt een hemd, waarmee je gezien mag worden.
Ondertussen heeft Martin Maple al heel wat verkooppunten. Deze vind je op de site, waar je ook een blik kan werpen op de volledige collectie! Ook op Facebook doe je trouwens inspiratie op.
lv-fashion-jun-201677863
Wil je de volledige collectie eens bekijken, betasten en kopen? Rep je dan naar de Gentleman’s Fair van 11 tot 13 november in Waregem Expo. Want ook daar is Martin Maple te vinden. Omdat echte mannen kiezen voor een kwalitatief hemd.

You May Also Like

Stavros Sisters met stoere 18kt armband

Wij kennen maar een Stavros, en dat is die van Lili & Marleen. Iedereen ...

Rebel met met een mening

Wijk je al eens af van de gebaande paden en kleur je liever al ...

Maike Beunk, de ravissantste fashionista der Lage Landen!

Hallo Moeder! Deze twee woorden rolden ietwat verlegen over onze lippen toen we op ...

Hosting door Fraai