Niemand is zo lekker!

Of je nu iemand of niemand bent, bij Whatmatters liggen we er niet wakker van. Elke lezer is belangrijk, we willen er ooit heel wat roebels aan verdienen, weet je wel. Dan gaan we misschien ook van niemand, naar iemand.

Duitse degelijkheid

13891968_1027405307367223_2349375157464523864_n
Misschien is het niet zo een goed idee voor de eigenwaarde en het zelfbeeld, maar de Duitse NIEMAND GIN, is gewoon lekker. 10 botanicals, waaronder sandelhout, lavendel en en rozemarijn strelen je smaakpapillen.


De gin wordt gedistilleerd in Hannover en is gebaseerde op de typische Londen Dry Gin. Marketinggewijs worden er geen grootse verhalen rond opgehangen. Nee, deze gin komt niet van een overleden betovergrootvader, nee het recept is niet gevonden in een berghut, deze gin is gewoon gebaseerd op vakkundig onderzoek en op ontdekking gaan. Zo is sandelhout in gin bijvoorbeeld redelijk uniek.
 

Perfect serve
Niemand Gin
Toni Water
Veel ijs
Schijfje appel
Vers takje rozemarijn

 
Momenteel hebben we nog geen verdeler in België kunnen vinden en voorlopig op de site nog niet mogelijk. Neem eens een kijkje op de Duitse site van het merk en daar vind je alvast de Duitse online shops, waar je de gin op de kop kan tikken. Zo serveer je je gasten eens, met een gin die ze waarschijnlijk nog niet kennen.
13244875_983752171732537_8107091962029337666_n
FacebookInstagram

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Koffie in een ijshoorntje

Zonder koffie draait de Whatmatters redactie op 50%, sloten worden er verzet. Alleen die ...

Whatmatters Citytrip-tip: Maison Moët in Utrecht

Het hoeven niet altijd exotische bestemmingen te zijn! Om in een echt champagnehuis te overnachten ...

Whatmatters gaat met de Thule Subterra op pad!

Terwijl Jens zijn laatste dagen in Ibiza spendeert, is hij ongetwijfeld al op zijn ...