New Balance x Reigning Champ

We moeten al eens even diep in ons geheugen graven, maar volgens mij hebben we het nog nooit over een New Balance sneaker gehad bij Whatmatters. Nochtans heeft dit merk de voorbije jaren toch een stevige opmars gemaakt. Laten we daar dus maar eens verandering in brengen.
002small
Aangezien samenwerking tussen merken tegenwoordig de regel zijn, gaan ze hier ook bij New Balance in mee. Maar we moeten zeggen dat de samenwerking met Reigning Champ, een Canadees merk van sportswear, een puike sneaker voortbrengt. Voor deze ‘collab’ werd de New Balance 530 onder handen genomen, wat resulteerde in de ‘Gym Pack’. Het resultaat? De iconische sneaker is nu verkrijgbaar in zwart of grijs suède en Reigning Champ doet er nog 2 bijpassend gym bags bij. Moest je ambitie hebben om de sportzaal in te duiken, dan is het nu het moment. Kwestie van volkomen fashionable je tas in je locker te kunnen duwen en daar vervolgens op je nieuwe sneakers een koffietje te kunnen nuttigen. 

Een sober pareltje, waar je niet mee uit de band springt, maar niettemin stijlvol voor de dag komt. Bestellen? Dat doe je hier!

You May Also Like

HUGO, is een lefgozertje

Dat HUGO een baasje is (sorry voor het flauwe mopje, nvdr.) dat weten we ...

Trouwen, business of gewoon er stijlvol voorkomen? Laat je een Nicky Vankets outfit aanmeten!

En meten mag je letterlijk nemen… Nicky Vankets is een 39-jarige bekende Vlaamse modeontwerper ...

De fijne knitwear van Noble Denim

Nee, ook wij hadden nog nooit van Nobel Denim Knitwear gehoord. Soms moeten we ...

Hosting door Fraai