New Balance x Reigning Champ

We moeten al eens even diep in ons geheugen graven, maar volgens mij hebben we het nog nooit over een New Balance sneaker gehad bij Whatmatters. Nochtans heeft dit merk de voorbije jaren toch een stevige opmars gemaakt. Laten we daar dus maar eens verandering in brengen.
002small
Aangezien samenwerking tussen merken tegenwoordig de regel zijn, gaan ze hier ook bij New Balance in mee. Maar we moeten zeggen dat de samenwerking met Reigning Champ, een Canadees merk van sportswear, een puike sneaker voortbrengt. Voor deze ‘collab’ werd de New Balance 530 onder handen genomen, wat resulteerde in de ‘Gym Pack’. Het resultaat? De iconische sneaker is nu verkrijgbaar in zwart of grijs suède en Reigning Champ doet er nog 2 bijpassend gym bags bij. Moest je ambitie hebben om de sportzaal in te duiken, dan is het nu het moment. Kwestie van volkomen fashionable je tas in je locker te kunnen duwen en daar vervolgens op je nieuwe sneakers een koffietje te kunnen nuttigen. 

Een sober pareltje, waar je niet mee uit de band springt, maar niettemin stijlvol voor de dag komt. Bestellen? Dat doe je hier!

Unibet
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

unibet

You May Also Like

Whatmatters Real Estate Te koop: Lekker optrekje!

Hier brandt de lamp…of beter brandde. Op een 45 minuutjes rijden vanuit de woonplaats ...

Vul dat gat in je collectie

  Terwijl het ene redactielid bij voorkeur blootvoets over hete kolen loopt, heeft het ...

Henry Poole x Size? x adidas

Als een gereputeerde Britse tailor en adidas de handen in elkaar slaan mag je ...