New Balance x Reigning Champ

We moeten al eens even diep in ons geheugen graven, maar volgens mij hebben we het nog nooit over een New Balance sneaker gehad bij Whatmatters. Nochtans heeft dit merk de voorbije jaren toch een stevige opmars gemaakt. Laten we daar dus maar eens verandering in brengen.
002small
Aangezien samenwerking tussen merken tegenwoordig de regel zijn, gaan ze hier ook bij New Balance in mee. Maar we moeten zeggen dat de samenwerking met Reigning Champ, een Canadees merk van sportswear, een puike sneaker voortbrengt. Voor deze ‘collab’ werd de New Balance 530 onder handen genomen, wat resulteerde in de ‘Gym Pack’. Het resultaat? De iconische sneaker is nu verkrijgbaar in zwart of grijs suède en Reigning Champ doet er nog 2 bijpassend gym bags bij. Moest je ambitie hebben om de sportzaal in te duiken, dan is het nu het moment. Kwestie van volkomen fashionable je tas in je locker te kunnen duwen en daar vervolgens op je nieuwe sneakers een koffietje te kunnen nuttigen. 

Een sober pareltje, waar je niet mee uit de band springt, maar niettemin stijlvol voor de dag komt. Bestellen? Dat doe je hier!

You May Also Like

Ray Ban Marshal, zonnebril met een hoekje af!

Als we  op onze redactie door onze zonnebrillencollectie neuzen, merken we steevast op dat ...

Ray-Ban & Ferrari…excellent en bliksemsnel

Uiteraard hebben wij als echte jongens wel een paar Ray-Bans in onze lade liggen. ...

Omdat ook wij legendes zijn: PME LEGEND

Bij Whatmatters vinden we onszelf heel wat, of dat denken sommigen toch. Eerlijk, eigenlijk ...

Hosting door Fraai