Meesters van de smaak!

Dat Antwerpen de culinaire hoofdstad van België is, is natuurlijk een weggever. We lopen al wat op de zaken vooruit, maar volgend weekend, 1 en 2 oktober, laten 65 gedreven horeca-ondernemers proven van hun keuken. Heel Antwerpen wordt omgetoverd tot een fijne foodmarkt, door de SMAAKMEESTERS.
Smaakmeesters

Wandelschoenen aan

In de historische binnenstad, het Eilandje en op het Zuid, laten de deelnemende zaken je voor 5 of 8 euro genieten van een klein gerechtje.
Naast het proeven van gerechtjes zullen er op de Groenplaats, voor het MAS en aan het Museum voor Schone Kunsten op 3 verschillende podia, workshops gegeven worden. Misschien leert zelfs dit redactielid van Whatmatters nog wel koken, tot groot jolijt van zijn vriendin.


Proeven kan van 12u tot 18u, maar heel de maand oktober vind je in de deelnemende restaurants, nog een Smaakmeesters-suggestie op de kaart. Trek dus maar je wandelschoenen aan en bereid je voor op een tochtje door Antwerpen. Er zijn erger dingen om te doen in het weekend.
Smaakmeesters
Antwerpen stelde met Gramham Herbert (Cocktails at Nine), Ingrid Neven (Pazzo), Ronald Ferket (De Vagant), Sepideh Sedaghatnia (Divin by Sepi) en Johan Segers (‘t Fornuis), 5 ambassadeurs aan die het event trekken. Wij passeren ze in elk geval alle 5!
Meer info vind je op www.smaakmeesters.be

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

St. Eriks: een chipje van 10 euro …

Nu eten we wel eens graag een chipje op de Whatmatters redactie, meer nog ...

Seefbier en Bootjesbier komen naar Antwerpen. Een nieuwe brouwerij op 't Eilandje!

Zo heel veel Antwerpse brouwerijen resten er ons niet meer. We hebben natuurlijk Brouwerij ...

Het ‘Beestje’ in Jeroen Perceval aka ‘kRaMer’ (Interview)

Het ‘Beestje’ in Jeroen ‘kRaMer’ Perceval (Interview) Noem een succesvolle Vlaamse film of TV-serie ...