Luxe & Lifestyle in Kasteel Belvédère

Een lifestyle-beurs meer of minder daar draaien we bij Whatmatters onze hand niet voor om. Een beetje flaneren, standje bezoeken links, handje schudden rechts. Overal worden we als koningen ontvangen, we zorgen immers voor publiciteit … Soms mag het leven van een Whatmatters redacteur toch ook wat meer zijn dan alleen werken?

Luxe & lifestyle

3246_dsc00029In dat kader komen we trouwens binnenkort met nieuws rond de Gentleman’s Fair, maar daarover later meer. Eerst bezoeken we nog de beurs in kasteel Belvédère in Wijnegem. Van 8 tot 11 september organiseert Evente in dit sprookjesachtige kader immers een beurs met exclusieve producten. Hoeven we nog te zeggen dat dit op onze maat gesneden is? Zet de champagne maar alvast koud!
Welke standhouders er alvast hun opwachting maken? Centrauto Wijnegem, La Casa Del Habano, Flanders Horse Event en Nano, tekenen alvast present, maar er zijn er heel wat meer. Op donderdag zijn de pers en VIP’s welkom en van vrijdag tot zondag, kan het grote publiek deze beurs gratis bezoeken. Met een catering die in handen is van Silverspoon, zitten wij alvast gebeiteld.
Ook al heb je zelf niet het budget om de spullen op de kop te tikken die hier gepresenteerd worden (jullie ook niet, nvdr.), dromen kan altijd.
 
Vrijdag 9 september: 16u – 19u
Zaterdag 10 september : 10 – 19u
Zondag 11 september : 10 – 18u
Kasteel Belvédère – Broekstraat 13 – 2110 Wijnegem
 

You May Also Like

Aftermovie Kamping Kitsch Club 2017 is gelost!

Wat Als?…We in 2018 nog maar 1 festival mochten bezoeken? Dan is de keuze snel ...

WECANDANCE gaat voor het thema DESERT DREAMS deze zomer

  Het festival om naar uit te kijken? Wat ons betreft hoort Wecandance ongetwijfeld ...

Hosting door Fraai