Local hero Toykyo & Happy Socks

Gelukkige voetjes, zitten in fijne sokken. Wie denkt dat sokken geen verschil maken voor de outfit & uitstraling, die heeft het wat ons betreft grondig mis. 

Dat hebben ze bij Happy Socks al jaren goed begrepen. Niet voor niets vormen deze sokken al jaren de nummer 1 hit onder de kerstboom en geven ze je een instant vrolijk gevoel. Ook kwalitatief kan je op de sokken rekenen, en je moet dan ook nooit geen panische angst meer hebben om je schoenen uit te trekken. 

Local Hero

Op het gebied van marketing zijn de rekels achter Happy Socks ook geen uilen, er wordt dan ook geregeld een samenwerking aangegaan met andere merken en aansprekende namen. Met de collectie ‘Local Hero’ worden in 15 landen, samenwerkingen aangegaan met een gekende lokale labels, die carte blanche kregen om sokken te ontwerpen. 

Voor België kreeg de design studio Toykyo de mogelijkheid om al hun creativiteit bot te vieren en met succes. Zwarte sokken met een wit spookje, eindelijk een waardig alternatief voor onze Star Wars sokken! 

happy-socks_7

De sokken tik je hier op de kop voor 10 euro het paar, maar bekijk ook de ontelbare ander mogelijkheden eens en vervang je saaie, zwarte exemplaren, door kleurrijke stuks. 

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Een andere Stan Smith

Stan Smith, geef maar toe: zonder de sneaker, waar zowat iedereen nu mee rondhuppelt, ...

Whatmatters Real Estate: Privé-eiland in New York ($120.000.000)

Waan jezelf de échte Wolf of Wallstreet… Vergeet The Hamptons, dat zijn vanaf nu ...

De Whatmatters reisvoorspellingen voor 2017

Terwijl de ene helft van de Whatmatters redactie met zijn jonge gazelle regelmatig de ...