Kunst met een grote K

Een flinke veeg kunst zo nu en dan, niks mis mee wat de Whatmatters redactie betreft. Smaken verschillen natuurlijk, maar de juiste stukken kunnen je woning alvast een heel persoonlijke touch geven. Het selecteren en vinden van het geknipte werk, kan best een tijdrovend klusje vormen, dus een beetje hulp is altijd welkom.

Originele en betaalbare kunst

Als je wil investeren in kunst, een leuk stuk op de kop wil tikken en wel wat advies kan gebruiken, dan is Mad Art de perfecte partij om mee samen te werken. Als promotor van binnen- en buitenlandse kunstenaars, halen ze het kaf van tussen het koren en brengen ze een gevarieerd aanbod, waarbij kwaliteit centraal staat. Zij hebben steeds de vinger aan de pols en weten wat er leeft op de markt. Beelden, schilderijen, foto’s, het aanbod is ruim.

dsc01565

Via Mad Art doe je rechtstreeks zaken met de kunstenaar, waardoor je steeds de werken aan het scherpste tarief op de kop kan tikken. Mad Art mag zich dan ook zonder blozen opwerpen als de partner in originele en betaalbare kunst.

Werken naar ieders smaak

Op zoek naar originele en betaalbare kunst, surf dan maar eens door de werken op hun site. Je vindt er vast wel een werk dat bij je smaak en interieur past. Kunst is overigens een verstandige investering, in tijden dat je geld op de bank toch geen cent opbrengt. Wie weet heb je wel de volgende Tuymans aan de muur hangen. Bekijk dus zeker eens de agenda, en ga de werken in real life bekijken.

Een voorproefje kan je alvast krijgen van 11 tot 13 november op de Gentleman’s Fair in Waregem. Wie meer wil weten over kunst of op zoek is naar een geschikt werk, kan halt houden bij de stand van Mad Art. Ze vertellen je het met plezier.

You May Also Like

Energieke Philipp Plein start met eigen parfum: THE $KULL

Een geurtje voor stoere mannen… Met een overdosis aan energie en een opgewekte houding ...

Zwarte steenkool van BLOOMR zorgt voor witte tandjes!

Wijn, koffie en nog heel wat andere voedingswaren die je nu, tijdens de feestdagen, ...

Matthias ‘Zenith’ Schoenaerts realiseert nieuwe graffiti mural in Antwerpen

Hij is niet alleen een steengoed acteur… De Brederodestraat in Antwerpen is een kunstwerk ...

Hosting door Fraai