Kelly Denauw, doet haar eigen ding

Miss Fashion een kweekvijver aan talent noemen, is misschien wat kort door de bocht. Maar we struinen al wel eens graag door de deelneemsters. Kelly Denauw vonden we in het gezegende jaar 2013, toen ze kandidate Miss Fashion Oost-Vlaanderen was.  Hoewel ze het kroontje niet wist weg te kapen (een vuiltje in het oog van de jury, een fikse kater? Nvdr.), liet ze wel indruk na. Ondertussen is Kelly wat ouder, heeft ze al een eerste job achter de rug, maar is ze nog altijd haar fris en fruitige zelf. Dat konden we alvast zelf vaststellen toen we eindelijk de weg naar Brakel gevonden hadden. Toen dat geen evidentie bleek hebben we dan maar even huisvriend Alexander De Croo gecontacteerd, die ons het gehucht feilloos deed vinden. Zo heeft de Open VLD toch nog zijn nut! Bon, dan nu maar eerst het relaas van het interview met Kelly Denauw. 
14256482_183412182082297_1147325098_n
Hoi Kelly, waar ben je de afgelopen jaren mee bezig geweest?
In de tussentijd heb ik mijn studies afgemaakt, maar ik woon nog steeds in Brakel. De voorbije 2,5 jaar was ik aan de slag bij kledingketen ZEB, maar ik heb net besloten om daar te kappen. Het is tijd voor wat nieuws. Aangezien ik nogal een onafhankelijk persoontje ben, woon ik ook al alleen. Alles moet vooruitgaan bij mij. Ondertussen zoek ik dus naar een nieuwe uitdaging en vind je me veel in de fitness. Ik wil niet enkel mijn strak lichaam behouden, ik haal er ook veel voldoening uit.
14248956_183412065415642_1052475637_n
De meeste missen laten zich strikken voor modellenwerk. Is dat bij jou ook het geval?
Sinds 2013 is dat eigenlijk mijn hobby. Ik heb een tijdje een relatie gehad, waardoor ik dat modellenwerk even on hold had gezet, maar die is op de klippen gelopen. Nu doe ik terug volledig mijn eigen ding. Me aanpassen voor iemand anders, nooit meer!
Kalm Kelly kalm! Er zijn ook goeie jongens, kijk naar ons! Waarom ben je eigenlijk aan missverkiezingen gaan deelnemen?
Als tiener werd ik gepest en dit was mijn uitlaatklep. Ik was heel onzeker over mezelf en voor de camera kon ik wel mezelf zijn. Hierdoor ben ik ook in het missen wereldje gerold en werd uiteindelijk 2e eredame van Miss Fashion Oost-Vlaanderen, wat voor mij al een hele prestatie was op dat moment. Hierdoor kreeg ik meer zelfvertrouwen en begon ik ook met modellenwerk. Ik heb ook enkele keren over de catwalk gelopen voor fashionshows, maar op dat vlak heb ik mijn lengte niet echt mee.
Och geen ramp pruts! Wij waren ook te klein voor de catwalk! We zagen ook enkele naaktreportages …


 
Klopt, ik weet dat ik niet het perfecte lichaam heb maar dat houdt me niet tegen om naakt te poseren. Iedereen is mooi op zijn eigen manier en dat wil ik ook overbrengen naar de buitenwereld.
 

If you can dream it, you can do it.

 
Dat hebben we dan weer nooit overwogen. We willen onze lezers niet shockeren. Hoe kom je aan je modellenopdrachten?
14249088_183412262082289_912802774_n
Meestal benaderen mensen me via de social media. Ook fotografen weten me zo te vinden. Bij interesse, contacteer me gerust. Ik sta open voor nieuwe uitdagingen.
We hadden al begrepen dat je geen vriend meer hebt?
Klopt, Ik heb sinds enkele maanden geen vriend meer. Een man moet respect tonen en je respecteren hoe je bent en zeker niet willen veranderen. Dat vind ik het belangrijkste … Als dat niet zo is kan je er maar beter zo snel mogelijk mee kappen.
14249209_183412118748970_1288889127_n
Geen verbittering! Er zit genoeg goeie vis in de vijver! Als je één ding aan die dekselse deugenieten van mannen wil meegeven, wat is dat dan?
Je moet niet denken dat je elk meisje in bed krijgt, omdat je er goed uit ziet.
Dat hebben wij als gepatenteerde lelijkaards zelfs nooit kunnen denken. Ga je ook nog veel op stap?
 Ik ben op heel wat plaatsen te vinden, omdat ik veel mensen ken vanop verschillende plaatsen. Momenteel is mijn favoriete club, “Club Exo”. Mijn 2 favoriete steden om iets te doen zijn Gent en Ninove omdat daar de meeste vrienden wonen.


Exo, daar hebben we precies als eens van gehoord. Redelijke knappe bediening ook, hebben we van horen zeggen. Maar Kelly, om Ninove nu een stad te noemen … Soit, nog concrete toekomstplannen?
 Niets wereldschokkends. Een nieuwe uitdaging aangaan qua werk en verder doen in het modellenwerk zoals ik bezig ben.
En na de laatste vraag besloten we het pittoreske Brakel achter ons te laten en terug naar een echte STAD te rijden. Heb je misschien nog een leuke job in de aanbieding voor Kelly of een modellenopdracht? Neem alvast een kijkje op haar Facebookpagina of Instagram. Je kan haar altijd contacteren!


Credits: Danny De Sutter,Davy Gagnon, Alex Lavois, Mike Wilby, Lorenzo Verheye

You May Also Like

De strijd naar perfectionisme met knapperd Kim Poelmans

Heusden-Zolder…Terwijl de ene man denkt aan tegen 200 per uur over een circuit racen, ...

Een Margarita is nog nooit zo lekker geweest! (video)

Wie kent er Lindsey Pelas al? Wel, Lindsey Pelas is een 26-jarig professioneel model ...

Gelukkige Moederdag!

Dat we in Antwerpen altijd wat dwars moeten liggen, dat is al langer geweten. ...

Hosting door Fraai