Kazbrella: Gedaan met lekken op een ander!

Nu de zonnige dagen ongetwijfeld weer bijna geteld zijn in België, en we binnenkort weer massaal de truien uit de kast kunnen halen, komt in ons landje, een paraplu altijd van pas. Een plensbui op tijd en stond hoort er hier nu eenmaal bij. Nu is een paraplu meestal een doodgewoon voorwerp, waar je als man, niet echt een verschil mee kan maken. Die tijd is voorbij, met de Kazbrella, kan je je zelfs onderscheiden met je paraplu! 

12063580_925427157511352_2141554844045117494_n

Gepatenteerd en anders

De Kazebrella beschikt over een gepatenteerd mechanische, die de nattigheid aan de binnenkant van je paraplu houdt en er toch voor zorgt dat je je paraplu zelfs in een kleine ruimte kan openen. Niet echt duidelijk? Klopt! Bekijk het filmpje en alles wordt helder. De tijd dat je alsnog zeiknat was omdat je de paraplu moest sluiten, is alvast volkomen verleden tijd. 

Het komt er gewoon op neer dat je niet meer staat te lekken met je gebruikte paraplu, want je deze opent binnenste buiten. Bovendien weerstaat de Kazbrella, volgens de makers zelfs een klein stormpje. Als er een tornado passeert zouden we hem toch gewoon dicht houden. Waarom? De Kazbrella is namelijk niet echt goedkoop. Voor een exemplaar op Kickstarter, mag je toch rekenen op 35 Britse Pond. We mogen dus onze knuistjes kussen, want dankzij de Brexit is dit toch iets voordeliger. 

12628446_962996503754417_3494782145567036179_o

Meer over de Kazbrella kom je hier te weten. 

Facebook / Instagram

Unibet
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

unibet

You May Also Like

Vliegende auto te koop in Media Markt!

Ja, we zien ze vliegen bij Whatmatters, maar jij binnenkort misschien ook! Een tijdje ...

FIDGETIDDIES: Spinners voor op de tepels!

De spinners – like it or hate it – kennen we ondertussen allemaal wel. ...

RED pakt uit met de eerste holografische smartphone!

Een smartphone met een holografisch scherm, toekomstmuziek? Nee hoor, het Amerikaanse bedrijf RED is ...