Kamal laat je lachen: LEBOWSKI'S

Alex Agnew, Michael Van Peel, Kamal Kharmach, we hoeven jullie waarschijnlijk niet te vertellen wie dat zijn … En anders: stand-up comedians, de favoriete soort van de Whatmatters redactie. Diep vanbinnen denkt onderstaande redacteur trouwens dat hij zelf een halve stand-up comedian, is maar een mens kan zich schromelijk vergissen natuurlijk. Doch als iemand interesse heeft, neem gerust contact op met de Whatmatters redactie voor boekingen. 
14257459_292709961107470_6925231748945565934_o

Kamal opent Lebowski’s

Die laatste Kamal Kharmach, bekend als de kerel die van oversized naar tenger ging (120 kg afgevallen), wat een prestatie overigens, en in de Slimste Mens heel wat sympathie wist op te wekken, besloot wat te doen aan het onderaanbod aan comedy clubs in Antwerpen/België. Kamal opende dan ook recent in  Berchem LEBOWSKI’S, op de plek van het vroegere Café des Arts. Drie comedy avonden per week is wat ze beloven, maar je kan er ook gewoon overdag terecht. 


Samen met 3 zakenpartners wil Kamal van Lebowski’s, dé comedy club van Antwerpen maken. Wat niet zo heel moeilijk zal zijn, want buiten The Joker schiet ons niet direct een andere te binnen. Donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond klimmen stand-up comedians uit het binnen- en buitenland op het podium, en daar kan je maar beter af en toe eens bijzijn. Niets beter om mee te zijn met de actualiteit en nog op een leukere manier dan het nieuws kijken ook. 
13091950_220355088342958_1134805117325404522_n
Wil je eens een avondje meepikken in een artdeco-interieur uit de 20, neem dan een kijkje op de site. Daar vind je uiteraard ook de programmatie. Ook overdag kan je er terecht voor een kopje koffie of een lunch.
Ook op Facebook en Instagram blijf je op de hoogte.
 

You May Also Like

Het mekka van de house

Groot, groter, grootst, festivals kunnen tegenwoordig niet groot genoeg zijn en sommige plakken er ...

Miss-kandidate Laura Oliveira Granja nodigt je vanavond uit in Jardim (Antwerpen)

En je steunt gelijk het goede doel… Vandaag organiseert High On House, Jardim en Miss ...

Rotterdam, daar moet je zijn!

Nu voor het eerst sinds lange tijd Feyenoord op het punt staat de Nederlandse ...

Hosting door Fraai