Je eigen gepersonaliseerde (kuip)zeteltje

Mannen blijven grote kinderen nee? Ok, we veralgemenen misschien een beetje en gaan wat kort door de bocht, maar toch … We richten een man cave in, kopen een moto of zetten het zwaar op een drinken, het zijn maar enkele voorbeelden.
Je gepersonaliseerde zitje
montage
De Perso’Seat speelt hier perfect op in, en past perfect in elke man cave, al kan je natuurlijk vriendin/vrouw ook proberen te overtuigen van er eentje, of waarom niet meerdere, in de woonkamer te installeren. We wensen je alvast veel succes!
De Perso’Seat is een kunststoffen (kuip)zeteltje dat je helemaal op maat kan laten personaliseren, al dan niet op een bijpassende voet. Geregeld zie je ze wel eens opduiken in de dug-out bij een voetbalwedstrijd of in een racewagen, daar valt het nog het best mee te vergelijken. Maar nu zijn ze er dus ook exclusieve modellen voor thuis. Je favoriete automerk, je favoriete voetbalclub of als je thuis zoete broodjes wil bakken, de naam van je vriendin, het kan allemaal … En het valt iets makkelijker te verwijderen als een tattoo, je weet immers nooit wanneer ze er met de buurman vandoor gaat …
01
Op maat en uniek
De Perso’Seat wordt op maat gemaakt en het gaat om unieke stukken, die in kleine oplages worden gemaakt. Elke stoel wordt dan ook genummerd en komt met een certificaat. De kans dat je een soortgelijk stoeltje ziet opduiken is dus miniem. We lopen al genoeg in de pas, nee?
Ons redactielokaal uitrusten met 2 van die stoeltjes, het klinkt ons als muziek in de oren. Zakelijk, privé of in een showroom, met de Perso’Seat kan je alle kanten uit en het is eens wat anders dan de traditionele Chesterfield.


Deze stoelen volledig made in Belgium hebben ons alvast overtuigd. Je vindt alvast enkele voorbeelden op de site of op Facebook. Wil je een aantal exemplaren in real life zien of er eentje bestellen? Passeer dan zeker tussen 11 en 13 november eens op de Gentleman’s Fair, daar kan je ze ontdekken!
13692878_405567232946994_15386444752018189_o

You May Also Like

6 redenen om alleen te reizen

Single? Sterkte! En toch zijn er ook voordelen aan verbonden, zo kan je bijvoorbeeld ...

Meer dan een storm in een glas water: Glenfiddich Winter Storm

Het heeft even geduurd: whisky moet je leren drinken, maar ondertussen zijn we op ...

Whatmatters trekt naar Kikkerland

Correct, bij de naam Kikkerland moesten we ons toch even achter de oren krabben. ...

Hosting door Fraai