Hou je huid jong met Anti-aGin

Van een nachtje stevig alcohol consumeren, zie je er de volgende ochtend, meestal niet frisser uit. In tegendeel, lodderogen en bijkomende rimpels zijn meestal je deel, naast de barstende hoofdpijn natuurlijk. De makers van Anti-aGin, specifiek ontwikkeld voor de Warner Leisure Hotels, beweren echter dat hun gin, de huid jonger maakt. Drinken voor een jeugdige huid, dat klinkt ons alvast als muziek in de oren.
Screen-Shot-2016-04-26-at-6.12.46-PM

Drinkbaar collageen

imgNaast drinkbaar collageen, bevat de gin ook een heel aantal botanicals. Collageen is trouwens het eiwit dat voorkomt in het bindweefsel van het lichaam. Het laat de huid stralen en geeft het zijn stevigheid. Nu is het toevoegen aan collageen aan voedsel niet nieuws, maar de Anti-aGin is wel de eerste gin die er mee uitpakt.
Specialisten geloven niet echt dat drinkbaar collageen veel helpt aan het stoppen van de veroudering van je huid, maar daar gaan wij bij Whatmatters uiteraard deze 40% alhocol bevattende gin, niet voor laten staan. Drinken doen we toch, dus al werkt het maar een héél klein beetje … 
Deze gin is nog niet overal verkrijgbaar, maar bestellen kan je deze alvast bij het Britse drinksupermarket.com. Een flesje eeuwige jeugd, haal je in huis voor 34.99 Pond.

You May Also Like

Nieuw in de lage landen: Tito's Vodka

Nu Amerika wat negatief in het daglicht staat en zeker de wat ‘achtergestelde’ gebieden ...

3 zomerse en mannelijke mixdranken

Het werd zooooommmeeeerrrrrrrr, we liepen langs het strand en … Soit, dit deuntje krijgen ...

Zwarte steenkool van BLOOMR zorgt voor witte tandjes!

Wijn, koffie en nog heel wat andere voedingswaren die je nu, tijdens de feestdagen, ...

Hosting door Fraai