Het Boefje in Robin Hamersteen

We gaan ineens met de deur in huis vallen. Ook wij bij Whatmatters hebben idolen, of beter verwoord, grote voorbeelden. Gezien ons voetbalverleden worden wij wel eens warm van de zoveelste geniale ingeving van Zlatan Ibrahimovic, zij het zowel op als naast het veld. Daar onze voetbalcarrières ondertussen zo goed als afgerond zijn en we meer tijd steken in het bloggen en Whatmatters promoten hebben we ook op dit punt mensen waar wij bewondering voor hebben. De mannen van Colourful Rebel bijvoorbeeld. Wie Jens volgt kent ze wel, de hoodies, T-Shirts, petjes met slogans als ‘Boef’, ‘Draak’, ‘Life is Fucking Awesome’,… zijn kleerkast hangt er vol van. Maar wat hebben wij met deze mannen gemeen? Jammer genoeg (nog, we mogen dromen) niet het succes, wel de humor én een knap lief. Want nu komt het…toen we het ravissante en immer sympathieke model Robin Hamersteen contacteerden, hadden wij niet eens door dat zij de knappe muze was achter één van onze grote voorbeelden…toeval of niet…wij gingen alvast het gesprek aan met één van de mooiste meiden uit Nederland…wat zeggen we? Eén van? Misschien wel gewoon dé mooiste!  

thumb_img_9529_1024
Hey Robin, vertel eens…wie is die knappe verschijning hier
?
Hi jongens, nou ik ben Robin, een meisje opgegroeid tussen de paarden, kippen en geiten. Mijn moeder heeft mij sinds mijn 4e ingeschreven bij een (kinder)modellenburea. Ik heb toen voor bijna elk Nederlands magazine of kledingbedrijven wel fotoshoots gedaan. Op mijn 12e ben ik gestopt met mijn modellenwerk want toen moest ik van mijn ouders mijn middelbare school afmaken. Eenmaal mijn VWO diploma te hebben behaald ben ik op straat (weer) ontdekt door het Nederlandse tv-programma ‘Model in 1 dag’. Sindsdien ben ik fulltime werkzaan als professioneel model en reis ik daardoor met heel veel plezier de hele wereld over!

thumb_img_9525_1024

Ondertussen duurt die ene dag al 8 jaar…mooi! Maar vertel eens, naast het modellenwerk blog je ook…waarom ben je ook hiermee begonnen?
Bloggen ben ik erbij gaan doen, mede omdat ik fotograferen zelf heel leuk vind. Mijn vriend moest vaak op mij ‘oefenen’ en dat werden best leuke foto’s dus ik dacht, dit kan ik ook. Ik word veel benaderd door verschillende merken en kledingbedrijven of ik hun product wil promoten op mijn Instagram. Dit is erg leuk en je voelt je vaak ook wel vereerd waarom ze je hebben uitgekozen. Bloggen is ook heel erg iets van het ‘nu’. Mensen halen inspiratie bij elkaar, uit foto’s en willen zich kunnen identificeren. De wereld van social media is zo klein geworden dat je eigenlijk in iedereens leven kunt kijken wat natuurlijk iedereen stiekem wel heel interessant vindt en waardoor je heel makkelijk op de hoogte blijft van de laatste nieuwtjes en trends.

thumb_img_9531_1024

Zo ook wij die bij de naam Robin Hamersteen alvast de volgknop hebben ingedrukt…iets persoonlijk dan, wat zijn je persoonlijke eigenschappen waarmee je je onderscheidt van anderen?
Pfoe, lastige vraag…

Zo zijn wij! Hop, vertellen…
Ik denk dat ik vooral heel grappig ben en ook een stel hersens heb en er leuk uit kan zien! Haha. Veel mensen hebben of het 1 of het ander en ik denk dat ik vrij veel van alle goeie menselijke eigenschappen wel bezit 😉
thumb_img_9528_1024

Gooi er maar een gezonde portie zelfzekerheid en lef bij! Het was trouwens een antwoord uit het goed Whatmatters-DNA geschreven want ook wij worden wel eens verweten iets teveel zelfzekerheid en misschien wel arrogantie te bezitten…Soit, het gaat niet over ons, wel over u, dus we gaan effe lekker verder…Wat is je persoonlijke levensmotto? Of je favoriete quote?
Werk hard, geniet, lach en heb veel seks! 😉

Hallooooooo Moeder! Niet dat we bij Whatmatters klagen maar Dorien en Renée…lezen jullie mee? Hard werken, genieten en lachen doen we dagelijks…misschien een kleine tip voor het overige? Over naar sociale media dan…waarom moeten we je hierop volgen?
Ik denk dat ik voor veel jonge meiden die model willen worden of al zijn een voorbeeld kan zijn. Ook denk ik dat mijn kledingstijl veel meiden aanspreekt…stoer maar vrouwelijk.

Boefje dat je bent…bon, je hebt dus een vriend…wat heeft Frank moeten doen om jou te verleiden en te behagen?
Een man moet vooral zichzelf zijn. Vooral niet stoer doen of laten zien dat je veel geld hebt of beter willen laten lijken dan je eigenlijk bent. Ik val namelijk echt op grappenmakers.

thumb_img_9533_1024

We rijden niet in een Bentley dus laten zien dat we veel geld hebben, kunnen we alvast niet…(betalen trouwens ook niet, nvdr) Wat wil je hen zeker meegeven, zeg maar de ‘ultieme’ tip?
Heb humor en wees jezelf! Dat vinden de meeste vrouwen sexy denk ik.

Ge-no-teerd! Da Favo-vraagjes dan…waar kunnen we RaRo (Ravissante Robin)  aantreffen? Met andere woorden, waar ga je stappen, iets eten of drinken? Wat zijn jouw favoriete plekjes?
Meestal ga ik stappen in Amsterdam. Het leukste plekje om te eten vind ik Panache. De wijnen en het eten zijn heerlijk en de sfeer en interieur is echt top!

thumb_img_9526_1024

Onze tijd zit er bijna om…Een allerlaatste vraagje dan maar…wat is je ambitie naar de toekomst toe?
Naar mate ik ouder word, gaat mijn modellenwerk eigenlijk alleen maar beter dus ik hoop dit nog lang te kunnen doen. Klusjes in televisieland lijken me ook heel leuk. Mijn passie is architectuur. Ik heb een interieur opleiding gedaan en in mijn vrije dagen stage gelopen bij Eric Kuster, een bekend Nederlands interieur architect. Ik heb daar heel veel geleerd en wie weet kan ik daar in de verre toekomst een baan in vinden.

thumb_img_9527_1024
Wie weet! In ieder geval heel veel succes in alles wat je nog onderneemt en bedankt alvast om vandaag ‘WhatmattersModel op 1 dag’ vanop de eerste rij te willen beleven. Aan onze lezers, wil je dit boefje met een vat vol zelfvertrouwen volgen? Neem dan een kijkje op Facebook of Instagram! A Must Follow, laat dat hier even heel duidelijk zijn!
thumb_img_9530_1024
Credits: Instagram Robin Hamersteen

You May Also Like

Elegant pikant…Ilona Wanet…een echt juweeltje! (Interview)

Je zou bijna denken dat wij immuun worden voor vrouwelijk schoon. Als wij onze Insta-feed ...

Onder tafel gebabbeld door Elise Van de Meulebroucke

We hebben ze gevonden…het vrouwelijk equivalent van een mannelijke redacteur bij Whatmatters. En deze ...

Hosting door Fraai