Heresy, grafisch design op je kleding

Bij Whatmatters hebben we een neus voor nieuwe mode. Beide redacteurs hebben dan ook een vrij aanzienlijk exemplaar, dus zo verwonderlijk is dat niet. Struinend door Londen, botsten we op HERESY, een Brits label met de focus op grafisch ontwerp.

Focus op illustraties


Veel informatie valt er nog niet op te diepen over het label, maar vast staat dat 2 grafisch ontwerpers/illustratoren hun passie voor design te combineren, met hun passie voor mode. WIJ hoeven er dan alvast geen TEKENING bij te maken (let op de woordspeling, nvdr.), dat de afbeeldingen de blikvanger zijn. Waar veel van de huidige labels zich nogal eens bezondigen aan het gebruik van minderwaardig textiel, kiezen deze heren voor hoogwaardige cut & sew items, die je outfit net dat tikkeltje extra geven.
14107715_1373019702712320_3381957600492360714_o
De heren gebruiken hun inspiratie en grafisch talent met plezier op hun t-shirt, dat is alvast duidelijk. Voor de wintercollectie 2016 haalde de heren hun inspiratie uit de Zuid-Amerikaanse folklore. Verwacht echter geen overdadig kleurenportret, maar monochroom ogende stuks.
De collectie shop je online op de site, maar is ook te vinden bij freshcotton. Meer beelden van de collectie vind je op Facebook of Instagram.
10655306_932370653443896_845925664460546168_o

Unibet
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

unibet

You May Also Like

'Papa, ik lijk steeds meer op jou': Fils & Papa

Soms doet een nieuw label ons nadenken en het gloednieuwe label ‘Fils & papa’ ...

De kleren van het lijf

Het moet niet altijd high fashion zijn bij Whatmatters, soms is gewoon praktisch al ...