Heerlijk relaxen in Roeselare

Wellness is ons niet vreemd. Geregeld dompelen we ons met plezier onder, en laten we ons verwennen als koningen. Omdat we het waard zijn, al hebben we die slogan volgens mij ergens gepikt.
Eerder brachten we al een aantal wellness adresjes in kaart, maar vandaag willen we toch even inzoomen op Thermen R. Deze oase van rust en welzijn in Roeselare springt er immers echt wel uit. En dan kunnen de redacteurs van Whatmatters dat natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan.

Wellness op een ander niveau

Niet dat we nu zoveel tijd in ‘De Vlaanders’ doorbrengen, maar dit adresje is beslist de daguitstap vanuit Antwerpen of eender waar waard. Deze publieke sauna (bij Whatmatters zijn we niet vies van wat blootloperij) combineert een heel strak design, met comfort en verwennerij, heel veel verwennerij.
img_2313
Dit recente saunacomplex doet ons alvast even alle zorgen en deadlines vergeten. Niet minder dan 6 sauna’s, verschillende zwembaden, een zwemvijver en een jacuzzi staan klaar om benut te worden, moeten we nog meer vertellen? Ja, natuurlijk! Ook een hamam en stoombad kunnen niet ontbreken, en als je dan nog niet verzadigd bent, laat je door opgeleide specialisten behandelen. Scrubben, masseren of peelen, je zegt het maar. En ja, ook mannen komen daar tegenwoordig mee weg! Je komt als een ander mens terug, dat kunnen we je bij Whatmatters alvast garanderen.

De innerlijke mens

Ook de innerlijke mens wordt bij Thermen R niet vergeten, want je kan er ook uitstekend tafelen. Er gaat niets boven culinair genot in een badjas! Of misschien wel, maar toch niet veel …


Wil je alvast een voorsmaakje? Neem de rondleiding op de website of kijk op Facebook en overtuig jezelf. Zowel je innerlijke als uiterlijke zelf zullen je dankbaar zijn. En is het niet voor jezelf, doe het je vriendin/vrouw/bijslaapje dan cadeau. Dat noemen ze nog eens punten scoren, daar kan je jaren op teren. Ben je na één dag nog niet verzadigd? Geen stress, er is een samenwerking met Hotel Mercure, ook overnachten is mogelijk!
13692878_405567232946994_15386444752018189_o
Neem alvast een kijkje op de site of op Facebook en ontdek alle mogelijkheden van dit geweldige complex. Wil je op een andere manier kennismaken? Loop dan eens langs op hun stand op de Gentleman’s Fair die van 11 tot 13 november doorgaat in Waregem Expo. Ze vertellen je met plezier heel wat meer.

You May Also Like

Hoe lang moet een potje vogelen duren volgens vrouwen?

Ben jij toevalligerwijs ook zo een kerel die uren kan doorgaan. Eentje die blijft ...

5 tips om het langer vol te houden in bed

Uiteindelijk willen we het als man toch allemaal langer volhouden in bed, of ben ...

Speeddaten in een bed!

Speeddating? Nooit nodig gehad, ik regelde mijn dates zelf, maar dat wil niet zeggen ...

Hosting door Fraai