Gordana Radovic, betoverend mooi en adembenemend elegant

Modellen zijn onbereikbaar en modellen eten niet. Het zijn maar 2 stellingen die Gordana Radovic volledig ontkracht. Deze ravissante spring-in-‘t-veld geniet met volle teugen van het leven, reist de hele aardbol rond en maakt een praatje met celebrities. Uw nederige redacteurs vonden het dan ook een eer, dat deze jongedame wat tijd uittrok in haar drukgevulde agenda om ons te woord te staan. Wij trokken dan ook met een smile tot achter onze oren naar het ‘kleine’ Gent en hadden een interview met dit opkomend talent.

img_20160531_181058

Gordana stel je jezelf even voor?

Hoi, mijn naam is Gordana Radovic aka Bambi voor de vrienden. Mijn mama heeft me die naam bezorgd omwille van mijn ogen. Die bijnaam bezorgt me soms wel rare blikken in het openbaar. Ik woon in het kleine maar gezellige Gent, maar reis geregeld naar Parijs, Milaan, New York voor mijn werk. Sinds mijn 16de werk ik als model bij Dominique Models. Daarnaast studeer ik economie. Beide combineren is zeker niet gemakkelijk, maar ik investeer erin en vind het belangrijk toch een hoger diploma te hebben.

 306_4589524029136_1403749204_nOch Gordana, zolang ze niet op je schieten, is Bambi niet erg. Een professioneel model dus! Je ziet dus wel wat van de wereld?
Wanneer ik niet aan het werken of studeren ben, ben ik meestal aan het reizen. Het liefst ga ik naar Zuid-Frankrijk. Mijn zomers breng ik meestal door in Saint-Tropez en Saint-Jean-Cap-Ferrat. Maar daar blijft het niet bij. Jaarlijks ben ik ook te vinden in Cannes tijdens het filmfestival. Het is nu al de vijfde jaar dat ik er jaarlijks naartoe ga en ik blijf het fantastisch vinden. De mensen die je daar ontmoet zijn zo interessant. Van hollywoodcelebrities tot Tibetaanse juweelontwerpers, je vindt er iedereen.

Even in de agenda kijken, ja, wij kunnen volgend jaar! Helemaal ons ding! En wat maak je daar zoal mee?

Dineren met Paris Hilton is er heel gewoon of een afterparty met Jason Statham, die ik ook persoonlijk ken. Het fashion wereldje is op zich gewoon een interessante werkomgeving.

Wie is Jason Statham, als je de 2 Whatmatters heren over de vloer hebt natuurlijk? Wat trekt je zo aan in de modellen- en fashionwereld?

Iedereen is zo gepassioneerd door zijn werk. Ben je nu model, fotograaf of ontwerper. Iedereen staat graag op om naar zijn werk te gaan. Dat is ook iets wat noodzakelijk is om succesvol te zijn. Natuurlijk het is niet altijd even gemakkelijk om op de set in Milaan of Parijs na urenlang te werken nog steeds een glimlach tevoorschijn te toveren terwijl je super moe bent, maar dat is iets wat mij onderscheid denk ik.

Ach in Syrië hebben ze het erger, moet je dan maar denken. Nog zaken die je onderscheiden?

Ik probeer altijd positief te blijven en er het beste van te maken. Want achteraf zal je zo blij zijn met de resultaten als je goed hebt gepresteerd. Daarnaast ben ik ook spontaan en vind dat alles vanzelf gaat als je met een positieve ingesteldheid werkt. En blijf vriendelijk, dat kost toch niets!

If you do good, good will come to you! Karma never forgets!

En wat krijgen je volgers van je leven te zien op de sociale media?

Door mij te volgen zal je heel wat bikini foto’s op tropische stranden zien en fashion weeks pics uit Milaan en Parijs. Daarnaast ook heel wat leuke foto’s uit België! Of foto’s van mijn hondje, een Siberische husky. Het is vooral iets persoonlijks en real!

img_20160804_193629

Hmmmmm, tropische stranden? En heb je tussen die wereldreizen door nog tijd voor een vriend?

Sinds kort heb ik een vriend. Gaat zoals elke relatie met ups en downs. Maar je moet wel zorgen dat er altijd meer ups zijn (lacht). Ja, zijn humor en spontaniteit hebben mij veroverd. Humor is iets wat zoveel verschil maakt bij een first impression. Daarnaast ook vertrouwen in de andere persoon. In mijn geval is dat zelfs nog moeilijker aangezien mijn vriend in het buitenland woont. Maar ik vertrouw hem volledig. Plus het weerzien is dan altijd super en meestal ontmoeten we elkaar dan telkens in een andere stad! Zo zie ik hem volgende week in Ibiza, can’t wait!

img_20160502_084511

En heb je voor onze mannelijke lezers nog tips, hoe ze een model aan de haak kunnen slaan?
Een tip zou kunnen zijn, give your girl all the attention. Het is zo ‘not ok’ als mannen flirten of hun vriendin niet genoeg verwennen. Maar overdrijf ook niet. Want een sloef wilt geen enkele vrouw, een man moet nog steeds man blijven (lacht).

Wij zeggen: Met een goed paar sloefen is niks mis! Wat zijn je favoriete plekjes op deze wereldbol?

Beachclubs zoals Bagatelle en Nikki beach in Zuid-frankrijk. Mijn favoriete restaurants zijn La Cassita in Sardinie, Hakkasan en Milos in Miami, Fig and Olive in New York, Monsieur Blue in Parijs, Armani Cafe in Milaan, Nikki beach resto in Saint Barth… Je ziet dat goed eten very important is voor mij.

fb_img_1436255631838

Ja stop maar al, alleen al er aan denken en we zijn geruïneerd, maar vooral, we krijgen er honger van! Ook nog wat plaatsen om te stappen?

Voor het uitgangsleven vind ik Gotha club in Cannes een absolute topper samen met Baoli, ook in Cannes. 1 oak en Provocateur in New york en Story en Liv in Miami zijn mijn favoriete clubs in the states. Maar je moet niet zo ver gaan om goed te feesten. In Parijs is Raspoutine en absolute aanrader!

In Gent ga ik meestal naar Belga queen of cafe Theatre om te eten en ik ben een absolute fan van beachclubs aan de kust zoals Monroe Beach.
Favoriete vakantiebestemmingen, Saint-Barth, Sardinie, Mykonos, New York,… elk plek heeft zij charme. Maar steeds ben ik blij als ik terug in mijn klein stadje Gent terugkeer.

img_20150424_162151

Ook nog een guilty pleasure?

Mijn zonde of “guilty pleasure” is ongetwijfeld teveel geld spenderen aan designerkleren en reizen… maar reizen is iets waar je in moet investeren. En kleren, tja je moet er toch goed uitzien tijdens de reizen  en voor mooie foto’s te kunnen maken (lacht).Onlangs heb ik ook gelezen dat het veiliger is om in een Birkin Bag van Hermes te investeren dan op de stockmarket, just saying…

img_20160729_120328
Zo hebben we het nog nooit bekeken … Als laatste: Nog een overkoepelende ambitie?

Mijn ambitie is vooral verder doen zoals ik bezig ben en gelukkig zijn. Alhoewel ik van mijn klein Gent hou zie ik mij hier niet voor eeuwig wonen. Mijn grote droom is sinds klein al een wedding planner agency te runnen, het liefst ergens waar het altijd goed weer is. Ik heb een grote stad nodig die altijd leeft en er vanalles te beleven valt. Maar ik plan niet teveel op voorhand. Mensen die teveel plannen leven niet in het nu en vergeten te genieten. So breath relax and live in the moment(quote).

img_20160819_202747

Wat een mooie wijze woorden om mee af te sluiten. Gordana, bedankt voor je tijd! We wensen je nog veel reisplezier en als Jens trouwt zal hij je zeker contacteren. Gordana volgen op haar wereldreizen doe je op Facebook en Instagram. Enjoy!

img_20160211_190213
Credits foto’s: Mike Steegmans, Lenka, Ercan (Dominique Models)

You May Also Like

Throwback 90's? Neen! Baywatchbabe Carmen Electra is terug haar naakte zelve!

Een hoge dosis nostalgie in een nieuw jasje… Of beter zonder jasje! Dertigers wij ...

Cynthia doet ons meteen een enkeltje La Douce France boeken

Vive La France… Ibiza of de Côte d’Azur…het is elk jaar opnieuw een gevecht ...

Wij floten naar een mokke aan de dokke! Haar naam? An Kusseler!

“’n Zeemanskroeg…de dokken…de Vogelemart op zondagmorge…’t tjing-tjangsplein en Brabo zie van ze fontein…ne joenge ...

Hosting door Fraai