GoPro Hero5 Black

Bij Whatmatters zijn we niet vies van een snel gemonteerd filmpje. Wie heeft er al eens niet met open mond zitten kijken naar een waaghals, die met op zijn hoofd een GoPro-camera, halsbrekende toeren uithaalt? 

Vanaf begin oktober komt GoPro met 2 gloednieuwe modellen op de markt: de GoPro Hero5 Black en de Hero5 Session. Waarbij vooral de GoPro Hero5 Black, heel wat nieuwe mogelijkheden heeft. O ja, met de Karma komt er nog een drone beschikbaar ook. Bekijk het filmpje hieronder alvast eens. 

Heel wat verbeteringen

Waar maakt  deze GoPro het verschil ten opzichte van zijn voorgangers? De GoPro Hero5 is waterbestendig tot een diepte van 10 meter, dus je kan perfect je wekelijkse zwemsessie met de oma gaan filmen. Voor de echte fanatiekelingen komen er ongetwijfeld cases op de markt, waarmee je dieper kan duiken, maar voor de meeste gewone stervelingen zal de 10 meter volstaan. Als 2de grote verandering, werden de bedieningsknoppen gedumpt en vervangen door een touchscreen en slechts 1 knopje dat de opname start. Veel simpeler kunnen ze het niet meer maken. 

it-is-said-that-gopro-needs-ample-time-to-plan-hero-5s-release-as-the-company-does-not-want-the-camera-to-have-the-same-fate-as-its-predecessors

De 3 microfoons op de Hero5 maken voice control mogelijk en je kan dan ook met je stem de opnames starten en stoppen. Bovendien kan je ook foto’s maken, highlights benoemen in 7 talen en nog heel wat ander leuks. 

Verder is er ook een nieuwe afstandsbediening en komt er een GoPro cloud, waar je foto’s kan uploaden, delen en editen. Met de Quick en Slice app, monteer je je filmpjes trouwens vakkundig en scoor je in geen tijd een YouTube hit. 

De GoPro 5 Hero zal vanaf 3 oktober verkrijgbaar zijn en is in principe voor ongeveer 430 roebeltjes van jou. Niet weinig, maar je kan er een hoop plezier mee beleven! 

Bestellen kan bij diverse shops en meer info kan je online vinden op de site van GoPro zelf.

960-rumor-roundup-gopro-inc-hero-5-set-for-debut-in-2016

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Met deze botsauto ben jij de Patser van het Zwembad!

Haal de Johnny in jou naar boven Geef maar toe…ook jij bent één van ...

RetroNintendoKopen.nl – voor al je video game nostalgie

Kijk jij ook nog met veel nostalgie terug naar die pixelachtige Mario op de Nintendo ...

Je tanden poetsen in 10 seconden!

Wie wordt er dolgelukkig van tanden poetsen? Geen mens, toch? Alleen, het is natuurlijk ...