Gentleman's Fair, puur voor mannen

Beurzen zat, maar interessante beurzen voor mannen? Bitter weinig! Uiteraard kan je stenen gaan bekijken op Batibouw of glimmende bolides op het Autosalon, maar voor ons bij Whatmatters is daar de leut ook wel vanaf. Waar we dan wel naar uitkijken? Naar de eerste Gentleman’s Fair, een beurs over alles wat een man aanspreekt. DAAR komen we de deur nog voor uit!

Alles wat het mannenhart begeert

Auto’s, mode, gadgets, kunst, lifestyle en nog veel meer, dat is wat de organisatoren beloven. Perfect passend bij het Whatmatters DNA dus. Een beurs vol beleving, met chique maar betaalbare producten, en merken om duimen en vingers bij af te likken. Een vast traject leidt de bezoekers door de beurs, waar verwondering centraal staat. Zorgvuldig geselecteerde deelnemers, foodstands en hostessen leggen de mannelijke bezoeker in de watten. Dat kunnen we wel gewoon worden!
 

A guy is a boy by birth, a man by age, but a gentleman by choice

 

Voor wie?

De actieve man, met beide voeten in het leven, nieuwsgierig, mode- en zelfbewust: dat is de doelgroep. Een man met passie voor leuke spullen! De haantjes onder ons – nee, wij gaan passen, op beurzen maken we ons niet graag belachelijk – kunnen deelnemen aan de Alfaman. Een wedstrijd waarbij je in een 5-tal proeven je mannelijkheid kan bewijzen en nog een leuke prijs kan scoren ook.


Verwacht je dus aan een actief event en bovendien uniek in zijn soort. Wij zullen alvast aanwezig zijn en zijn er nu al van overtuigd, dat het niet bij een éénmalige beurs zal blijven.
Vrouwen toegelaten
We horen jullie, galant als jullie zijn, al denken, en onze vrouwen/bijslaapjes/vriendinnen dan? Geen angst! Ook zij zijn van harte welkom, er is zelfs een speciale “women only” ruimte voorzien. Daar kan je haar met een gerust geweten parkeren, terwijl jij je volledig laat gaan.

De Gentleman’s Fair gaat door op van vrijdag 11 tot en met zondag 13 november, telkens van 11u tot 19u. De place to be is Waregem Expo. Meer informatie kan je vinden op de leuke site van de beurs en Facebook/Instagram.
Tickets zijn online in voorverkoop verkrijgbaar voor 12,5 euro. Aan de deur tel je 15 euro neer.


Gentleman’s Fair & Whatmatters: een gouden team
Hou alvast de komende weken Whatmatters in de gaten. Elke week zullen we enkele standhouders in de kijker plaatsen, en jullie alvast laten voorproeven van de leuke producten en diensten die er te vinden zijn. Bovendien zijn er binnenkort ook tickets te winnen via Whatmatters. Blijf ons dus volgen!

You May Also Like

1898 The Post: romantisch slapen in Gent

Onze favoriete stad in België? Na Antwerpen, ongetwijfeld Gent. Binnenkort hebben we nog een ...

De 10 zomerbars van Whatmatters!

Zon, zee en strand, we zouden elke dag naar de aanspoelende golven kunnen luisteren, ...

Clubben als een wilde vos!

Nu toeven we geregeld in Amsterdam en daar vingen we op dat binnenkort de ...

Hosting door Fraai