Finding NEMO!

14079977_850062378470191_1750797988531701769_n
Als culinaire smulpapen zijn we bij Whatmatters niet vies van een visje. Zolang we geen graten proeven toch. Vanaf 6 september kunnen we stoppen met de vis zelf te vangen, en gewoon de beentjes onder tafel schuiven in het nieuwe visrestaurant NEMO in de Verschansingstraat 8-10. Antwerpen is ongetwijfeld weer een culinaire hotspot rijker. Visrestaurants zijn er nog niet in overvloed.

Vis met een twist

Achter de potten vinden we chef Michael Wauters, die klassiekers zal voorschotelen met een eigenzinnige twist. Heb je een feestje dan is er op de eerste verdieping een ‘private room’ voorzien voor 30 mensen.


NEMO mag dan wel stevig focussen of de visliefhebber, je kan er ook vegetarisch dineren en ook een goed stukje vlees valt op de kaart te vinden. Kraakvers, groentjes van de pluk-boerderij en verantwoorde visvangst, met een gerust geweten kan je hier je tanden in een visje zetten, dat is duidelijk. Een voorbeeldmenu kan je trouwens nu al op de site vinden.

Private dining


Een menu van 7 gangen heb je voor 75 euro en wil je dus iets meer privacy of heb je dat te vieren, dan is de aparte ruimte van 60m2 ideaal. Heb je thuis wat te vieren, wil je je gasten eens verwennen met culinaire hoogstandjes waar jij de credits voor kan opeisen of moet je als loonslaafje voor je baas de catering verzorgen? Nemo staat ook in voor catering op locatie.
Alles over deze nieuwe zaak vind je op de site ,Facebook of Instagram

You May Also Like

Tomorrowland op je bord: MESA

Dat de rekels achter TML moeilijk stil kunnen zitten, dat was ons als langer ...

5 (bier)cafés om van te snoepen

De trouwe lezer van Whatmatters weet het al: wij zijn geen echte bierdrinkers. Wat ...

5 rooftop bars om van te smullen!

Natuurlijk kan je deze zomer terecht in een heel aantal zomerbars, maar wij zoeken ...

Hosting door Fraai