Femke Brinxma, Pittig en Doelgericht!

Zutphen, verwacht er niet te veel van. Een fluisterboot, een paar torens en koeien, heel wat koeien. Soms moet je het als Whatmatters redacteur ver gaan zoeken, en het kan niet altijd Amsterdam zijn natuurlijk. Aangezien we dringend wat aan ons haar moesten laten doen, we toevalligerwijs in Gelderland op rondrit waren, en in Dagmar’s Haarstudio Femke Brinxma aantroffen, een pittige jongedame met modellen ambities, besloten we haar gelijk maar een aantal vragen te stellen. Mijn kleurspoeling neemt ondertussen immers toch flink wat tijd in beslag, dus we hadden wel even. Een interview terwijl de hoofdhuid onder handen wordt genomen, het is eens wat anders.
Hoi Femke, we hebben je gespot als model, maar hoelang ben je daar al mee bezig? 
Hoe lang ben ik model, nou dat is een jaar geleden begonnen toen ik ben benaderd door een fotograaf uit Zoetermeer. Hij heeft mij uitgenodigd om in zijn studio een shoot te doen, wat ik ook heb gedaan. Een maandje later heb ik nog een shoot gedaan met dezelfde fotograaf en heb de foto’s toen online gezet (op een Facebook pagina met 80 vrienden waarvan een groot deel mijn familie ;p). Daarna is het een tijdje heel rustig geweest, en heb ik mijn focus gelegd op mijn opleiding (de kappersopleiding). Ik doe de BBL kappersopleiding dus ik ga 1 dag naar school en ik werk 3 dagen bij Dagmar’s Haarstudio in Eerbeek. Nu sinds 3 maanden ben ik echt gemotiveerd bezig om mijn doel te behalen, een professioneel topmodel te worden!
14365414_316154535412026_598323874_n
Kijk eens aan, van kapster naar model in 3 maanden, we zouden er een serie rond kunnen bedenken! Wat vind je er dan zo leuk aan?
Geen idee, maar ik vind het gewoon ‘leuk’ om model te staan. Het gaat niet alleen om het poseren voor de camera, maar om alles wat erbij komt kijken ook…het sporten, gezond leven, het bijhouden van een Facebookpagina en de positieve energie die mensen geven door te laten merken dat ze je werk heel mooi vinden!
Misschien moeten we dat ook eens proberen Jens, kunnen we eindelijk stoppen met al die vitamines! Hoe onderscheid je jezelf Femke?
Ik ben sociaal, ik kan goed met mensen werken en ik ben heel gedreven om mijn doel te behalen. Ik bekijk ook altijd alles positief. En wat er ook mag gebeuren, ik zal altijd mezelf blijven.
 

El tiempo lo dira

 
 
Waarom moeten we je volgen op de sociale media?
14339816_316154528745360_61272788_o
Haha, waarom jullie mij moeten volgen op social media? Omdat ik niet alleen mijn modellencarrière op de social media plaats. Want zoals ik al heb aangegeven, ben ik ‘no matter what’ mezelf en wil ik mensen inspireren om voor hun doelen te strijden. Ook al zijn er tegenslagen, ‘keep going’!
14095861_311430592551087_1422659385901034728_n
Een zichzelf blijvende vechter, dat horen we graag. Heb je ook al een vriend?
Nee, momenteel heb ik geen vriend. Ik ben redelijk veeleisend. Ik moet mij in ieder geval op mijn gemak voelen bij hem en hij moet me aan het lachen kunnen maken. 🙂
Jens, vertel eens een mop! Nog andere zaken die je wil meegeven?
Een gouden tip mannen: Be patient, eerlijk en wees vooral jezelf.
 Jens, is het jou ook opgevallen dat iedereen altijd zegt blijf jezelf? En als je dan samen bent, willen ze je veranderen , soit … Femke, het gaat hier over jou. Waar ga je stappen?
Waar ik wel eens ga stappen is Via Thalia in Rotterdam. Iets eten? Ik hou best wel van lekker eten dus alles vind ik leuk en gezellig, hihi. Mijn favo plek is Rotterdam! Ik ben helemaal verliefd op die stad!
We kunnen het al gokken denk ik, maar wat is je grote ambitie?
Mijn ambitie naar de toekomst is dat ik bekend ga worden als model en dat ik mensen kan inspireren om achter hun doelen aan te gaan (ook op oudere leeftijd).


Kijk, wij hebben alvast de nodige inspiratie opgedaan en gaan vanaf heden, achter onze doelen aan. Het voornaamste nu, heelhuids thuis geraken. Femke bedankt!
Wil je meer weten over Femke en haar stappen in modellenland? Volg haar op Facebook en Instagram. Wie weet behaal je dan nog je doelen ook!
14340077_316154555412024_1815957855_o
Credits foto’s: Robert Molenaar / Rob Steunenberg / Marcio de Jesus / Evert Meijer / Paul Noordover /Ronnie Hertz / Deniz Uygun

You May Also Like

Finaliste Miss Ocean Couture: Katrien Van Roey

Zaterdag 15 juli is het zover. Dan weten we wie op Bao Beach in ...

Ex on the Beach DD is terug en wel met deze bekende gezichten!

DD staat niet voor de gemiddelde cupmaat, wat overigens best zou kunnen kloppen, maar ...

Geef acht voor militair Joyce Pinoy!

We zijn in oorlog, volgens N-VA toch. Terwijl je aan het Centraal Station in ...

Hosting door Fraai