Een sappig stukje vlees aan huis? Gustor Meat Boutique

Tegen een sappig stukje vlees zegen we geen nee bij Whatmatters, dat is al langer geweten. Bij voorkeur rood en bloedend, we geven het maar mee. Meestal eten we dit op locatie, maar zeer sporadisch zetten we onszelf of in mijn geval, mijn vriendin achter de potten, om een succulent stukje te bereiden.

Kwaliteitsvlees aan huis

Maar waar haal je nu dat uitzonderlijk stukje vlees, want niet iedereen heeft het geluk om op 100 meter van een slachterij te wonen, zoals uw redacteur. Wel bij GUSTOR Meat Boutique lossen ze dat probleem op. Voortaan bestel je je vlees bij de allereerste online slagerij. Makkelijk toch?!

Rund, varken, wild, gevogelte of lam? Je zegt het maar. In de Benelux, Frankrijk en Duitsland wordt het gewoon bij je thuis geleverd op dinsdag en vrijdag. Tot 12u ’s middag de dag voordien kan je bestellen en het vlees komt gewoon naar je toe. Heerlijk voor lamstralen zoals uw redactie. Vergeet zeker de uitgebreide selectie gerijpt vlees niet te bekijken.

Jef Debouver, telg uit een slagersfamilie, besloot na een kleine wereldreis, die hem tot in Australië bracht, deze eerste online shop uit de grond te stampen. Vooruitziend of visionair noemen ze dat dan waarschijnlijk. 5 generaties slagersfamilie garanderen alvast stielkennis. Bovendien worden ook de leveranciers zorgvuldig geselecteerd en wordt er enkel geopteerd voor de beste kwaliteit. Nooit haal je je vlees nog in en een supermarkt! De koerier levert het vlees perfect gekoeld aan je deur.

vaderenzoongustormeatboutique

Wil je het aanbod en de werkwijze van Gustor ontdekken? Neem een kijkje op de site. Ook op Facebook en Instagram zijn ze aanwezig.

13692878_405567232946994_15386444752018189_o

Wil je de mensen achter Gustor Meat Boutique leren kennen? Zak dan af naar de Gentleman’s Fair van 11 tot 13 november in Waregem Expo. Je zal onmiddellijk de passie ervaren van deze slagersfamilie!

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

7 reden waarom ook jij vandaag champagne drinkt

Ok, eerst het slechte nieuws. Kerstavond is voorbij, de kalkoen is ondertussen bijna verteerd ...

De Duitsers zijn nu al Wereldkampioen

Tenminste, als het op stijl aankomt… Voetbal en mode, het is zelden een geslaagd ...

Ontdek Belgische kunstenaars op Jong Bloed

  Gek van Belgisch design en misschien wel wat roebels op zak om deze ...