Een glijbaan in de jungle!

Glijbanen: ik ben er niet gek van. Was het niet om mijn zoon een plezier te doen, ik zou nooit van mijn leven nog in een plastic pijp kruipen om naar beneden te suizen en ook de open exemplaren in de speeltuin, laat ik met plezier aan me voorbijgaan.

Waipio Valley

Uiteraard krijg je een heel ander verhaal als je diezelfde glijbaan in Hawaï situeert, omgeven door wapperende rokjes, fantastische vegetatie en aanlokkelijke stranden. De natuurlijke glijbaan van Waipio Valley mag dan wel één van de best bewaarde geheimen van het eiland zijn, pure fun ziet het er in elk geval uit.


Bovenop een bergtop in het midden van de jungle kan je dit natuurlijk exemplaar vinden, het is eens wat anders dan in een benepen halletje in Center Parcs staan aanschuiven. In principe is de toegang verboden voor toeristen, want de tocht er naartoe is geen kinderspel, maar een beetje rebel legt die regeltjes natuurlijk vakkundig naast zich neer. Volg de White Road Hike, trek je ogen open en laat alle indrukken, gewoon op je afkomen. Fantastisch!

Bereid je dus voor op een stevige beklimming, het kruipen door een paar tunnels en dat in een verzengende hitte. Het resultaat? Bekijk gewoon de afbeeldingen even.
waipio_valley_pano1
Foto’s door Gabe Mcasian

You May Also Like

Met dit draagbaar espressoapparaat heb jij overal koffie

Altijd een shotje caffeine bij de hand Ok, vandaag, op een luie zondag hebben ...

Epic Space realiseert jouw tailor made mancave

Droom jij ook van een mancave op maat? Wel bij het Belgische Epic Space, ...

Wat een fantastische villa!

Nu zijn we best tevreden met onze stulpjes op de redactie van Whatmatters. Ook, ...

Hosting door Fraai