Een echt underground kunstenfestival!

logo_wunderground
Als je underground nogal redelijk letterlijk neemt, waar beland je dan? Juist, in de metro en dat mag de Brusselse zijn, de perfecte locatie voor het underground kunstenfestival #Wunderground.
charlemagne_palestine

MIVB wordt 40

De MIVB – de Brusselse vervoersmaatschappij –  wordt 40 jaar en viert dat op gepaste wijze. Van 16 tot en met 25 september wordt er een grootse ondergrondse kunstgalerij georganiseerd met niet minder dan 19 binnen- en buitenlandse artiesten. Street art, illustratie, graffiti en dans zullen er de perfecte mix vormen. En als je er dan toch bent, neem ook boven eens een kijkje, Brussel schijnt de moeite te zijn. 
jaques_charlier
De 19 Brusselse metrostations vormen dagenlang het decor en moeten de stad qua imago een boost geven. Een greep uit de artiesten? Marlies DC, Nairone en Jacques Charlier, zijn maar 3 namen die deelnemen. Nee, ons zijn ze ook niet bekend, maar we hebben dat afgelopen tijd dan ook bitter weinig tijd voor cultuur gehad, mea culpa!
marlies_dc
Alle info kan je op de website vinden en dit event is volledig gratis. Duik dus eens een weekje de Brusselse ondergrond in en geniet van de kunst.
FacebookInstagram

You May Also Like

Dagboek in Ibiza: Bootje varen, Pootje baden

Dag Señorita Chica, Wat ging die wekker toch verschrikkelijk vroeg af op een vakantiedag ...

OneCoWork Barcelona: Werken in stijl!

Loonslaaf of niet, de meeste mensen zijn gedoemd tot werken. Als het van de ...

Zo hou je je witte sneakers…wit!

Als er één ding is wat we sowieso in onze schoenkast hebben staan en ...

Hosting door Fraai