Een echt underground kunstenfestival!

logo_wunderground
Als je underground nogal redelijk letterlijk neemt, waar beland je dan? Juist, in de metro en dat mag de Brusselse zijn, de perfecte locatie voor het underground kunstenfestival #Wunderground.
charlemagne_palestine

MIVB wordt 40

De MIVB – de Brusselse vervoersmaatschappij –  wordt 40 jaar en viert dat op gepaste wijze. Van 16 tot en met 25 september wordt er een grootse ondergrondse kunstgalerij georganiseerd met niet minder dan 19 binnen- en buitenlandse artiesten. Street art, illustratie, graffiti en dans zullen er de perfecte mix vormen. En als je er dan toch bent, neem ook boven eens een kijkje, Brussel schijnt de moeite te zijn. 
jaques_charlier
De 19 Brusselse metrostations vormen dagenlang het decor en moeten de stad qua imago een boost geven. Een greep uit de artiesten? Marlies DC, Nairone en Jacques Charlier, zijn maar 3 namen die deelnemen. Nee, ons zijn ze ook niet bekend, maar we hebben dat afgelopen tijd dan ook bitter weinig tijd voor cultuur gehad, mea culpa!
marlies_dc
Alle info kan je op de website vinden en dit event is volledig gratis. Duik dus eens een weekje de Brusselse ondergrond in en geniet van de kunst.
FacebookInstagram

You May Also Like

Weekendtip: Antwerp Gin Days

Dat we bij Whatmatters wel gin lusten, dat is op zijn zachtst gezegd een ...

Overwin eens een obstakel of 25/50/250

Obstakels overwinnen in de modder Haantjes dat zijn wij mannen en dat is op ...

Vanaf nu koop ook jij de “David Beckham Peaky Blinders”- Look

David Beckham…de nieuwe Tommy ‘fucking’ Shelby… Wat als je een stijlicoon als David Beckham ...

Hosting door Fraai