De vele talenten van Laura Reijling

Nu zijn we bij Whatmatters wel van een aantal markten thuis, en we kunnen best wel een aantal dingen tegelijk. Drinken, lallen en tegelijk schrijven, we kunnen het! Maar onze capaciteiten verbleken toch wel enigszins bij de Amsterdams Laura Reijling. Ze mag dan maar 23 zijn, ze danst, doet hostessenwerk, staat model en staat tegenwoordig nog achter de draaitafels ook. We zien het onszelf niet doen, vooral dat dansen niet! Omdat we tegenwoordig toch zowat elke week in Amsterdam ronddolen, vonden we het hoog tijd om Laura aan de grachten eens wat prangende vragen te stellen. Vooral omdat we zo een flauw vermoeden hebben dat we van deze ravissante jongedame in de toekomst nog heel wat gaan horen.
Hoi Laura, nu we hier toch weer aan de grachten zitten, stel je je even voor?
_mg_3759-1Mijn naam is Laura Reijling ik ben 23 jaar oud woonachtig in Amsterdam. Ik werk voornamelijk als model, hostess en danseres. Ook ben ik een paar maanden geleden begonnen met draaien. Ik ben de grondlegger van een dj-act genaamd NGHTSHFT en werk met verschillende gaststemmen/zangers. Ik draai en zij zingen live op de muziek. We hebben nu al een paar keer opgetreden op verschillende feesten en de reacties van de mensen in het publiek waren super goed. We begonnen vorige maand ook met de popronde, dat is een Festival 3 maanden lang door heel Nederland toert en waar verschillende beginnende bands en acts mogen spelen. Daar heb ik natuurlijk super veel zin in.
14095951_1210032359037901_2701356071050953618_n
Je bent dus wel van een aantal markten thuis … Hoe ben je met dat modellenwerk begonnen?
Ik doe nu ongeveer 1,5 modellen en hostessen werk. Eigenlijk ben ik er mee begonnen na mijn studie. Ik vond mijn studie zelf al niet zo leuk, dus nam ik een jaartje de tijd om even te gaan werken, en daarna een nieuwe studie te gaan volgen, eentje die ik wel leuk vond. Nu ben ik eigenlijk zo druk, dat het er nooit meer van is gekomen. Maar ik wil zeker dit jaar of volgend jaar weer beginnen aan een nieuwe studie. Ik vind het belangrijk om mezelf nog te ontwikkelen in nieuwe dingen. En ik sta ook zeker open voor nieuwe dingen.
Ach, studeren, een zwaar overschat fenomeen. Waarom ben je er mee begonnen?
14199170_1214577741916696_4398814382700893936_nIk kwam steeds meer in aanraking met het werk. Ik werd vaak gevraagd voor verschillende zaken. Ook ben ik wel eens gescout op straat, waar ik nooit op in ben gegaan omdat ik te onzeker was. Vaak voel ik me nog steeds onzeker met dit werk. Maar ik vind het te leuk om er mee te stoppen.
Dat is voor niets nodig Laura! Waarom kiezen ze voor jou? 
Ik denk dat ik wel van mezelf kan zeggen dat ik heel enthousiast ben in het werk wat ik doe. Ook ben ik heel betrouwbaar en vriendelijk naar de klant toe en naar de mensen waarmee ik werk. Ik vind het altijd fijn als er een goede sfeer hangt tijdens het werk. Natuurlijk kan ik niet met iedereen beste vrienden worden, maar 9 van de 10 keer word ik wel bevriend met de mensen waarmee ik heb gewerkt.
 

 
 
 
Wees lief voor jezelf en voor andere.

 
Waarom moeten onze lezers je volgen op de sociale media?
Haha nou niks moet. Ik zou het wel leuk vinden. Voornamelijk op mijn Instagram neem je een kijkje in mijn leven. Ik plaats vaak foto’s van mijn werk. Of waar ik aan het werk ben. Ook plaats ik foto’s van leuke feestjes waar je mij kunt vinden. Ik denk ook dat ik heel benaderbaar ben. Ik sta open voor alle leuke mensen in het leven. Of je nou vuilnisman bent of piloot, ik vind het ook altijd leuk om mensen terug te volgen. En zien wat de passies zijn van anderen.
13700215_1754849498061706_8899124427411420597_n
Vuilnismannen, grijp jullie kans! We gokken dus dat je geen vriend hebt?
Nee, ik heb geen vriend. Ik vind het heel belangrijk dat een man lief is en respect heeft voor een vrouw. In Amsterdam lopen er heel veel mooiboys rond. Ze kunnen heel veel vrouwen krijgen en gaan van de een naar de ander. Ik val daar zelf echt niet op. Ik heb liever een wat ingetogen jongen die niet weet van zichzelf hoe leuk hij wel is. Ook vind ik het leuk als een jongen een beetje creatief is en een eigen stijl heeft. Lekker doet wat hij zelf wil, en zich niet laat mee trekken met de mensenmassa.


We herhalen vuilnismannen, die niet al te mooi zijn en zich excentriek hullen in vuilzakken, grijp jullie kans! Nog een gouden tip voor die kerels?
Wees charmant en doe je best voor een vrouw als je haar leuk vind. Maar vooral: wees jezelf!
Waar kan die vuilnisman je vinden?
Ik ging heel vaak uit in de Jimmy Woo of de social club. Nu vind ik dat nog steeds leuk om af en toe heen te gaan, maar lekker lunchen ergens in Amsterdam met vriendinnen vind ik ook erg fijn.
_mg_1938
Tegenwoordig lunchen wij ook liever. Als afsluiter, voor we gaan lunchen: Wat zijn je ambities nog naar de toekomst toe?
Mijn ambitie is naar de toekomst toe is om nog heel veel te leren van alles en iedereen om me heen. En open te staan voor nieuwe wegen die op mijn pad komen.
Ach, gods wegen zijn sowieso ondoorgrondelijk. Maar op je pad komt altijd wat. We wensen je alvast nog heel veel succes! Wil je meer weten over Laura? Dan volg je deze toegankelijke jongedame toch gewoon op Facebook of Instagram. Eens luisteren naar de catchy tunes van NGHTSHFT kan je hier. Boeken die handel!
 
 

You May Also Like

Anastasia maakt van curling interessantste sport Olympische Spelen 2018

Nooit gedacht dat we dit over onze lippen zouden kunnen krijgen en vergeet de ...

Cathy van Cranenbroek heb je graag in je tuin zitten!

Waar we al die babes vinden? Bedrijfsgeheim sorry, al pikken we ze natuurlijk vaak ...

Hartenbreekster 'Temptation' Jolyn heeft groot nieuws!

“Ik ben Jolyn, hij ramde hem erin…ik ben hier vandaag dus niet meer om ...

Hosting door Fraai